Trending Now

Μπάντα αυτοσχεδιάζει για να βρει ένα αγοράκι τον μπαμπά του - Το βίντεο συγκινεί και γίνεται viral

«Εντουάρντο έλα να βρεις τον Χουάν» - Οι συγκινητικές στιγμές σε συνοικία του Μπουένος Άιρες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

«Εντουάρντο έλα να βρεις τον Χουάν», το viral βίντεο με τον πατέρα που βρίσκει ξανά το παιδί του στην Αργεντινή με τη βοήθεια μιας ολόκληρης πλατείας.

Στην Αργεντινή εκτυλίχθηκαν συγκινητικές εικόνες, όταν κάτοικοι και περαστικοί σε πλατεία του Μπουένος Άιρες συντονίστηκαν για να βρει τον πατέρα του ένα παιδί που είχε χαθεί.

Ο μικρός Χουάν είχε απομακρυνθεί από τον πατέρα του, Εντουάρντο. Όταν ο Ρούμπεν τον συνάντησε και τον είδε να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, δεν έχασε στιγμή.

Τον έβαλε στους ώμους του και ξεκίνησε την αναζήτηση. Άρχισε να χειροκροτά. Στην Αργεντινή αποτελεί πρακτική, όταν ένα παιδί χάνεται από τους γονείς του, αυτός/ή που το βρίσκει να κάνει θόρυβο χτυπώντας τις παλάμες.

Ο Ρούμπεν, όμως, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Άρχισε να τραγουδά ήρεμα και υπομονετικά τη φράση: «Εντουάρντο έλα να βρεις τον Χουάν» στην πλατεία Dorrego στη συνοικία San Telmo του Μπουένος Άιρες. Στο παιχνίδι της αναζήτησης μπήκε και μια μπάντα του δρόμου, η οποία έστησε μέσα σε δευτερόλεπτα ένα riff πάνω στη συγκεκριμένη φράση.

Τι λέει ο άνδρας που οργάνωσε τη συγκινητική επιχείρηση για να ξανασυναντηθούν πατέρας και παιδί στην Αργεντινή

«Συνέβη αυτό που κάποτε ήταν φυσιολογικό και κανονικότητα: Ο κόσμος στην παραλία συνεργάστηκε για να κάνει το καλό» δήλωσε ο Ρούμπεν. Και πρόσθεσε: «Σταμάτησα τους μουσικούς, τους εξήγησα την κατάσταση και με βοήθησαν να βρούμε τους γονείς του Χουάν Κρουθ».

Η περιπέτεια του μικρού Χουάν είχε αίσιο τέλος και το βίντεο, που δείχνει πόσο αποτελεσματική είναι η αλληλεγγύη της κοινότητας, έγινε viral.

Με πληροφορίες από La Nacion