Trending Now

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη ξαναχτύπησαν και άνοιξαν... βεντέτα με τράπερς

Δείτε το viral βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το viral βίντεο με τις γιαγιάδες από την Κρήτη - Φορούν μαύρα και κάνουν τραπ
Το viral βίντεο με τις γιαγιάδες από την Κρήτη © Youtube / Καλοκαίρι στον Νότο

Κρήτη: Το νέο viral video με τις γιαγιάδες - Το τραγούδι για το γλυκό μελιτζάνα, η τραπ και η βεντέτα με Snik και Light.

Οι γιαγιάδες από την Κρήτη γίνονται και πάλι viral. Αρκετά χρόνια μετά το Cretan Survivor, οι μαυροφορούσες γιαγιάδες ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για δημιουργήσουν ένα απολαυστικό βίντεο που ξεκινά ... βεντέτα με τους τράπερς. Στόχος τους να διαφημίσουν το γλυκό μελιτζάνα που έχουν φτιάξει, μιλώντας στη γλώσσα των νέων. 

Το video clip - ύμνος στο γλυκό μελιτζάνα δημιουργήθηκε ως προωθητικό της εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο», που μεταδίδεται κάθε καλοκαίρι από τους σταθμούς Madness 95 (Lasithi), UP 92,9 (Heraklion), Hxos 94,2 (Rethimno) & Fresh Radio 105 (Chania). Η παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο και οι παραγωγοί Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου, θέλησαν να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό βίντεο για την πρεμιέρα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, οι γιαγιάδες συγκεντρώνονται και πάλι στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου και προσπαθούν να βρουν ιδέες για να αυξήσουν τις πωλήσεις του γλυκού μελιτζάνα. Η ιδέα έρχεται και μοιάζει ιδανική: θα δημιουργήσουν τραπ. Όπως λένε και οι ίδιες, ποιος Snik και ποιος Light... 

ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ vs TRAPPERS – MELITZANA APO ALANA (Official Music Video)

Οι γιαγιάδες μάς συστήθηκαν πριν από πέντε χρόνια μέσα από το Cretan Survivor. Ας το θυμηθούμε. 

Cretan Survivor - Challenge Accepted

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ