Trending Now

Οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει τη δουλειά των ονείρων σας

Η εικόνα που έχει γίνει viral στα social media

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οπτική ψευδαίσθηση φανερώνει τη δουλειά των ονείρων σας. Ανάλογα με το τι βλέπετε αρχικά, δείχνει και το επάγγελμα που θέλετε να κάνετε.

Οπτική ψευδαίσθηση κάνει τον γύρο των social media. Όσοι τη βλέπουν, αντιλαμβάνονται αρχικά ένα από τρία πράγματα. Η οπτική ψευδαίσθηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Your Tango.

Αυτοί που τη δημοσίευσαν, υποστηρίζουν ότι ανάλογα με το τι θα δούμε πρώτα, μαρτυρά ποια είναι η δουλειά των ονείρων μας.

Κοιτάζοντας την οπτική ψευδαίσθηση, μπορεί κάποιος να διακρίνει: α) ένα κρανίο, β) ένα σαλιγκάρι και γ) ένα κρανίο.

Οπτική ψευδαίσθηση: Τι σημαίνει το σαλιγκάρι, το κρανίο και ο χάρτης

  • Σαλιγκάρι: Όσοι βλέπουν πρώτα το σαλιγκάρι, σημαίνει ότι είναι πιο ικανοί και επιδιώκουν να εργάζονται σε θέσεις εργασίας όπου χρησιμοποιείται η φωνή. Σύμφωνα με το Your Tango, τέτοιες δουλειές μπορεί να είναι δάσκαλος, οδηγός λεωφορείου και κοινωνικός λειτουργός. Βασικό χαρακτηριστικό σε αυτές τις δουλειές είναι η αλληλεπίδραση.
  • Κρανίο: Όσοι βλέπουν πρώτα το κρανίο, είναι πιο δημιουργικοί. Καλλιτέχνης, ζωγράφος ή χορευτής είναι η δουλειά των ονείρων τους.
  • Χάρτης: Όσοι αντιλαμβάνονται πρώτα τον χάρτη, έχουν αναλυτικό μυαλό και το «φόρτε» τους είναι η επίλυση προβλημάτων. Αρχιτεκτονική, νομική και μηχανική οι προτεινόμενες δουλειές.

Χάρτης, κρανίο ή σαλιγκάρι; Η οπτική ψευδαίσθηση που έγινε viral στα social media @Twitter

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν οπτικές ψευδαισθήσεις, οι οποίες γίνονται viral στα social media. Από το «Εσείς ποιον αριθμό βλέπετε;» μέχρι το «Αυτό δεν είναι ένα κοράκι», είναι μικρές «προκλήσεις» που μπερδεύουν και βάζουν δύσκολα σε όσους τα βλέπουν, έχοντας παράλληλα και ορισμένες ψυχολογικές προεκτάσεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις