Trending Now

Ο Στέφανος Παραστατίδης του ΚΙΝΑΛ ερμηνεύει Πουλόπουλο (βίντεο)

Πολύ κέφι στο νυχτερινό ταξίδι για το Κιλκίς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Παραστατίδης ερμηνεύει Γιάννη Πουλόπουλο στο αυτοκίνητο με προορισμό το Κιλκίς
Ο Στέφανος Παραστατίδης ερμηνεύει Γιάννη Πουλόπουλο στο αυτοκίνητο με προορισμό το Κιλκίς © Stefanos Parastatidis/Facebook

Ο Στέφανος Παραστατίδης, γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, κάνει το ταξίδι Αθήνα Κιλκίς με αυτοκίνητο, τραγουδώντας Γιάννη Πουλόπουλο.

Μετά μουσικής το ταξίδι που έκανε ο Στέφανος Παραστατίδης από την Αθήνα στο Κιλκίς. Υπό τους ήχους της κιθάρας, ο γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) τραγούδησε το τραγούδι «Πάρε με μαζί (Καπετάνιε)», του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Κινητή συναυλία Αθήνα-Κιλκίς» αναφέρει η λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ο Στέφανος Παραστατίδης. Το βίντεο συγκέντρωσε επιδοκιμαστικά σχόλια.

 

Στέφανος Παραστατίδης - Ποιος είναι

Ο Στέφανος Παραστατίδης ήταν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 στον Νομό Κιλκίς. Δεν εκλέχτηκε για μόλις 99 ψήφους. Την ίδια χρονιά τοποθετήθηκε γραμματέας Οργανωτικού του ΚΙΝΑΛ.

Ο Στέφανος Παραστατίδης είναι Ιατρός του ΠΕΔΥ και μέλος του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ). Εκλέγεται στον Ιατρικό Σύλλογο του Κιλκίς ανελλιπώς από το 2005, όπως αντίστοιχα και ως εκπρόσωπος του ΠΙΣ.

Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του είχε έντονη συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος των Ειδικευόμενων Ιατρών και ως Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά του χρόνια, πρώην μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και νυν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφορικά με την πολιτική και κοινωνική δραστηριότητά του:

  • 2005-2008 Γραμματέας Νοσηλευτικών Ιατρών νομού Κιλκίς,
  • 2005-2009 Πρόεδρος των Ασκούμενων Ιατρών στο Νοσοκομείο Κιλκίς,
  • 2005-2008, 2008-2011 (2 θητείες) Ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
  • 2008-2011, 2011-2014 μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
  • 2008-2011, 2011-2014 εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου του Κιλκίς στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο
  • 2012-2014 μέλος του του Επιστημονικού Συμβουλίου Ιατρικού Συλλόγου
  • Ιδρυτής του blog Epikairo το οποίο, από το 2008 μέχρι και το 2016 οπότε και έκλεισε τον κύκλο, ήταν από τα πιο επιδραστικά και παρεμβατικά προοδευτικά blogs, με έμφαση στα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα, αλλά και πλούσιο σχολιασμό στα θέματα επικαιρότητας.
  • Συνιδρυτής του Πολιτικού Δικτύου Open Greece vs Close, όπου μαζί με μια ομάδα νέων ανθρώπων επεξεργάστηκαν προτάσεις και θέσεις, με επίκεντρο τον άξονα Ανοιχτό vs Κλειστό ως διαιρετική τομή μεταξύ προόδου και συντήρησης και στόχο να ανοίξει η πολιτική συζήτηση και κυρίως η εφαρμογή του ανοίγματος των θεσμών, των δομών και δεδομένων, που θα οδηγήσει αντίστοιχα σε μια ανοιχτή κοινωνία, με κύριο χαρακτηριστικό της την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε αυτά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ