Μουσικη

Ο Μάνος Βουλαρίνος διαλέγει ένα τραγούδι

Ακούστε πού το αφιερώνει και δείτε το βίντεο

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάνος Βουλαρίνος διαλέγει ένα τραγούδι

Ο Μάνος Βουλαρίνος διαλέγει και αφιερώνει το «Heard that sound» των MxPx

 

 

 

MxPx - Heard That Sound (Official Video)

Η ιστορία του τραγουδιού «Heard that sound» των MxPx

Το «Heard that sound» κυκλοφόρησε το 2005 στον 7ο δίσκο του ποπ πανκ συγκροτήματος, από το Μπρέμερτον της Ουάνσιγκτον, MxPx. O Μάικ Χερέρα, τραγουδιστής και μπασίστας του συγκροτήματος αναφέρει πως αυτό το τραγούδι του φέρνει μνήμες από τότε που ήταν έφηβοι και πήγαιναν σε πανκ σόου. «Πίσω στο 1993 ή κάπου εκεί κοντά, ο Γίουρι (σ.σ. ο ντράμερ της μπάντας)  και εγώ προσπαθήσαμε να δούμε τους Dead Milkmen στο OK Hotel, στο Σιάτλ της Ουάσινγκτον. Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που θα τους ακούγαμε και θα τραγουδούσαμε μαζί τους αλλά μόλις φτάσαμε στην αρχή της ουράς, το παιδί στην πόρτα φώναξε με βροντερή φωνή «SOLD OUT».  Καθώς φεύγαμε, ακούγαμε την πρώτη μπάντα να ξεκινά το δυναμικό της πρόγραμμα. Απογοητευτήκαμε πολύ. Μια μοναχική βόλτα με το φέρι στο Puget Sound και επιστροφή στο σπίτι στο Μπρέμερτον. Οπότε ναι, αυτό το τραγούδι μου θυμίζει την πρώτη εμπειρία που μας έδιωξαν από ένα sold out σόου. Ας φτιάξουμε νέες αναμνήσεις».


Οι MxPx έχουν κυκλοφορήσει 8 studio albums, 4 EP και πάνω από 20 single. Οι MxPx ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1992 με το όνομα Magnified Plaid. Έπαιζαν μουσική επηρεασμένη από πολλές πανκ μπάντες τις εποχής όπως οι NOFX και οι Descendents. Τα μέλη του συγκροτήματος - ο Μάικ Χερέρα (μπάσο/φωνή), ο Γιούρι Ρούλεϊ (ντραμς) και ο Άντι Χάστιντ (κιθάρα) - ήταν συμμαθητές και μόλις 15 χρονών όταν έφτιαξαν το συγκρότημα. Αργότερα το όνομα του συγκροτήματος έγινε MxPx. Την πρώτη τους συναυλία την έκαναν στην πίσω αυλή του σπιτιού του Μάικ Χερέρα το 1993. Ο νεαρός τότε Μάικ είχε εξασκηθεί τόσο πολύ για την συναυλία που τελικά αρρώστησε και έκλεισε η φωνή του.

Τα νέα του Μάνου Βουλαρίνου

Ο Μάνος Βουλαρίνος από τη Δευτέρα έως το Σάββατο στις 12:00  το πρωί κάνει εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ στους  100.3 με τίτλο «Ό,τι να 'ναι»,  μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και ο ίδιος), που αδικεί όσους πιο πολλούς μπορεί. Αρθρογραφεί καθημερινά στην ATHENS VOICE, μέσα από την στήλη του «… και μπράβο τους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ