Trending Now

Κάτια Ταραμπάνκο - Ουκρανία: Αγωνία για την οικογένειά της

Θα ενημερωθεί από την παραγωγή του Survivor 2022 για τη ρωσική εισβολή;

Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάτια Ταραμπάνκο - Πόλεμος στην Ουκρανία: Μέλη από την οικογένειά της βρίσκονται στη Μαριούπολη - Θα ενημερωθεί από την παραγωγή του Survivor 2022;

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται για τις ανάγκες του Survivor 2022 στον Άγιο Δομίνικο και δεν γνωρίζει τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την αγωνία της μητέρας της για τους συγγενείς της που βρίσκονται στη Μαριούπολη.

«Ο ουκρανικός στρατός δεν επιτρέπει στους πολίτες να απομακρυνθούν. Η μάνα μου και η ανιψιά μου ζουν στη ΜαριούποληΗ αδελφή μου που ζει 15 χιλιόμετρα έξω από την πόλη έχει δικό της σπίτι με υπόγειο. Μαζεύτηκαν εκεί μήπως χρειαστεί να κατέβουν στο υπόγειο» είπε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο που βρίσκεται στην Ελλάδα. 

«Αγχώνομαι. Δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Δεν μπορείς να βοηθήσεις. Ούτε να τους πάρεις από εκεί. Δεν ξέρω αν θα στείλει Ελλάδα γιατί είναι Έλληνες όλοι, είναι ομογενείς από εκεί. Κι η μάνα μου και η ανιψιά μου και η αδελφή μου και ο γαμπρός μου», συμπλήρωσε. 

 

 

Κάτια Ταραμπάνκο: Θα ενημερωθεί για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία;

Η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor πριν από λίγες εβδομάδες και δεν είναι σίγουρο αν η παραγωγή του ριάλιτι θα την ενημερώσει για τις εξελίξεις μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πληροφορίες του Hello, αναφέρουν ότι η Κάτια Ταραμπάνκο ίσως να είναι η μόνη που θα ενημερωθεί από τους υπεύθυνους του ριάλιτι, μιας και εκεί ζει η οικογένειά της. 

Η ίδια δεν έχει πάει στην Ουκρανία από την ηλικία των 6 ετών, όταν ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα. «Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κάτια Ταραμπάνκο.

Κάτια Ταραμπάνκο: Η οικογένειά της στη Μαριούπολη - Συνεχίζονται οι μάχες

Μέλη της οικογένειας της Κάτιας Ταραμπάνκο βρίσκεται στη Μαριούπολη, όπου είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Ο Μιχάλης Ροδόπουλος, πρόεδρος του συνδέσμου ελληνοουκρανικής φίλιας, μίλησε στο thebest.gr, για την κατάσταση που επικρατεί στη Μαριούπολη. «το Κίεβο αυτή τη στιγμή πολιορκείται. Έχουμε πληροφορίες από ανεπίσημα χείλη ότι ο πρόεδρος ζήτησε προστασία της οικογένειάς του και να φύγει. Η Μαριούπολη είναι σε πανικό. Ο κόσμος είναι στα υπόγεια, στα καταφύγια. Γείτονες μαζεύονται όλοι μαζί έχοντας πάρει μαζί τρόφιμα και νερό. Είχαμε ένα κτίριο με τραυματίες. Είναι μία εμπόλεμη ζώνη.

» Από χθες το πρωί πολλοί άνθρωποι αφού έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, πήραν τα παιδιά τους και κατέβηκαν νότια. Πηγαίνουν προς τα σύνορα της Πολωνίας. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί και κρατήσει πάνω από δύο μέρες θα έχουμε μετανάστες δια μέσου Πολωνίας. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Στα σύνορα βρίσκονται 100 παιδιά. Δεν είναι μόνο η διαμονή, είναι και η σίτιση. Τι θα φάνε; Χρειάζονται χρήματα. Δεν  ξέρουμε πόσο θα κρατήσει όλο αυτό.

» Οι άνθρωποι δεν θα έχουν να φάνε ενώ κι εμείς από τη δική μας πλευρά εδώ προσπαθούμε να οργανωθούμε. Είναι ένας αδελφικός λαός. Είναι πολλοί που κρατούν ρίζες από την Ελλάδα. Υπάρχει ελληνισμός. Όταν επισκεπτόμουν την Ουκρανία, ρωτούσα τι θέλουν να φέρω από την Ελλάδα και μου απαντούσαν, μία πέτρα από την Αρχαία Ολυμπία. Οι πρώτοι πρόγονοι που πήγαν στην Ουκρανία, ήταν από την Πελοπόννησο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ