Trending Now

Βραζιλία: Έδεσε τον αντιεμβολιαστή άνδρα της για να κάνει εμβόλιο

Το βίντεο με τις απίστευτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντιεμβολιαστής σύζυγος στη Βραζιλία είναι δεμένος στην αίθουσα αναμονής, με τη γυναίκα του να κρατά το σχοινί
Αντιεμβολιαστής σύζυγος στη Βραζιλία είναι δεμένος στην αίθουσα αναμονής, με τη γυναίκα του να κρατά το σχοινί © YouTube

Γυναίκα στη Βραζιλία έδεσε τον αντιεμβολιαστή σύζυγός της και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας για να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Στη Βραζιλία μια γυναίκα πήγε δεμένο τον σύζυγό της στο εμβολιαστικό κέντρο, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Ο άνδρας της ήταν αντιεμβολιαστής και δεν σταματούσε να παρουσιάζει τη μία θεωρία συνωμοσίας πίσω από την άλλη, κάθε φορά που εκείνη του ζητούσε να εμβολιαστεί κατά της covid.

Μην αντέχοντας άλλο, η γυναίκα κατέφυγε σε δραστικά μέτρα. Τον έδεσε και τον πήγε σηκωτό στο εμβολιαστικό κέντρο.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στο Ρίο Λάρκο (πολιτεία Αλαγκόα) στο βορειοανατολικό τμήμα της Βραζιλίας. Σε βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, φαίνεται ο αντιεμβολιαστής σύζυγος με δεμένα τα χέρια στην αίθουσα αναμονής του Κέντρου Υγείας.

Viral το βίντεο με τον αντιεμβολιαστή σύζυγο στη Βραζιλία

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από το «Gossip do Dia» (σ.σ. «Τα κουτσομπολιά της ημέρας»), το οποίο έχει περισσότερους από 6,5 εκατ. ακολούθους στη Βραζιλία.

Οι εικόνες προκάλεσαν «βροχή» σχολίων, με followers να επιδοκιμάζουν και άλλους να αποδοκιμάζουν την επιλογή της γυναίκας στη Βραζιλία να δέσει τον αντιεμβολιαστή σύζυγό της και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Woman Ties Up Stubborn Husband And Pulls Him To Health Unit To Make Him Get COVID Jab

Κορωνοϊός στη Βραζιλία - Τρίτη παγκοσμίως σε κρούσματα - Πόσοι έχουν εμβολιαστεί

Από την έναρξη της πανδημίας κορωνοϊού η Βραζιλία μετρά περισσότερα από 26.800.000 κρούσματα και 634.000 θανάτους ασθενών από επιπλοκές της covid. Είναι τρίτη παγκοσμίως σε συνολικές μολύνσεις (πίσω από ΗΠΑ και Ινδία) και δεύτερη σε θύματα (πίσω από τις ΗΠΑ).

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές στη Βραζιλία, το 70,5% του πληθυσμού είναι πλήρως εμβολιασμένο, με περισσότερες από 361 εκατομμύρια δόσεις να έχουν χορηγηθεί σε αυτήν τη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ