Trending Now

Το χαστούκι του Μαραντόνα

Έτσι την έπεσε σε ρεπόρτερ (video)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74493-150412.jpg

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε για άλλη μια φορά ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο 53χρονος πλέον σταρ, επέλεξε να παρακολουθήσει το Σάββατο μια θεατρική παράσταση στο Εθνικό Θέατρο της Αργεντινής. Μαζί με τη σύντροφό του και τον γιο τους, βρέθηκαν κατά την έξοδό τους αντιμέτωποι με πλήθος δημοσιογράφων που ήθελαν να καλύψουν την επίσκεψή του.

Μια χειρονομία ωστόσο από έναν εκπρόσωπο του Τύπου προς τη σύντροφό του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έφερε εκτός εαυτού τον ποδοσφαιριστή-σύμβολο. Ο Μαραντόνα κατέβηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το αυτοκίνητό του και απευθύνθηκε στον ρεπόρτερ λέγοντάς του: «Τι έγινε, ηλίθιε; Εγώ σε ενοχλώ; Εσύ γιατί ενοχλείς τη γυναίκα μου;». Αφού τον χαστούκισε, συνέχισε το ξέσπασμά του.

«Βρίσκομαι σε ένα χαρούμενο περιβάλλον, οπότε μη μού σπάτε τα α…δια, γιατί είμαι 53 χρονών και δεν είμαι ο "Ντιεγκίτο"... Το όνομά μου είναι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!» δήλωσε χαρακτηριστικά για να δικαιολογήσει τον προπηλακισμό του δημοσιογράφου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ