Trending Now

Κρεμλίδου: Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο αλλά κοπέλες που μοιάζω

«Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Κρεμλίδου: Απάντησε στο youtube για τα φημολογούμενα ροζ βίντεό της
Έλενα Κρεμλίδου © Τwitter

Η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε δημόσια, σχετικά με κάποια ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα οποία φέρεται να είναι η ίδια.

Η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της και ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή, αλλά κοπέλες που της μοιάζουν.

Παράλληλα αποκάλυψε πως όντως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες με εκείνη, για τις οποίες την απείλησαν και η ίδια έχει κινηθεί δικαστικά.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά…

» Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» είπε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

ΟΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ | Elena Mariposa

Ποια είναι η Έλενα Κρεμλίδου

Η Έλενα Κρεμλίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι 26 ετών, influencer και μοντέλο. Δίνει συμβουλές για ομορφιά, μόδα και fitness. Στο παρελθόν έχει υπάρξει cheerleader. Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και λάβει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές

Η φήμη της απογειώθηκε με τη συμμετοχή της στο Survivor. Η Έλενα Κρεμλίδου έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ γνωστών καλλιτεχνών, όπως του Snik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ