Trending Now

«Πόλεμος» Λιάγκα-Super Κικής για το «παιδιά χωρίς παιδεία»

Η influencer κατηγορεί τον παρουσιαστή ως «απλυταριό»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιάγκας-Super Kικη
Πρωινό © ΑNT1/screenshot

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από το την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 καταφέρθηκε εναντίον influencers με αφορμή το ξέσπασμα του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρόκειται για παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία, ενώ στην τοποθέτησή του ανέφερε και την Super Κική. «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία μα καμία παιδεία. Για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς μέσω των sociαl media, απέκτησαν followers, κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δίνουν δώρα give away για να πάρουν πολλούς followers και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται και βρίζουν οι ίδιοι τους followers που τόσο καιρό παρακαλούσαν για να δημιουργήσουν».

«Βλέπετε πώς γυρίζει μπούμερανγκ η όλη λογική και προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Βλέπετε πως αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν στη ζωή τους, μπαίνουν σε εκπομπές, τους παίρνουν σε show, τους δίνουν χρήματα, γίνονται δημόσια πρόσωπα. Και ξαφνικά αυτό τους γυρίζει πίσω», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Super Κική, η οποία είναι φίλη του Αλέξανδρου Κοψιάλη, θέλησε μέσα από τα socila media να τονίσει πως όλο αυτό που γίνεται είναι ανθρωποφαγία και παράλληλα τα έβαλε τόσο με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Η γνωστή influencer έκανε δυο Instastories στα οποία ανέφερε: «Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό. Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff».

«Μετά από 24 ώρες θα σβηστούν αυτά τα stories, γιατί αναφέρω το όνομα του και τον κάνω έξτρα μάγκα. Αυτός εξασφάλισε τη ζωή του. Αύριο θα σας ανεβάσει πάτα εδώ να πάρεις 20% έκπτωση. Αυτά που δεν θέλετε, αυτά θα κάνει. Να θυμάστε την κουβέντα μου. Αυτός λεφτά θα βγάλει από αυτό το προφίλ και πείτε με μ@λ@κ@ μετά. Βγάλτε και δείρ’ τε με όλοι μαζί. Ευχαριστώ πολύ όσους στηρίξατε και είστε εδώ. Δωσ’ τε περισσότερο αγάπη και όχι ανθρωποφαγία», είπε η Super Κική.  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY