Trending Now

Ποιοι Έλληνες influencers έχουν τους πιο πολλούς fake followers

Ποια μεγάλα ονόματα είναι στην κορυφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξανδρος Κοψιάλης-Ιωάννα Τούνη-Ελένη Φουρέιρα
Αλέξανδρος Κοψιάλης-Ιωάννα Τούνη-Ελένη Φουρέιρα

Fake followers στα προφίλ των influencers στο Instagram - Ποιοι Έλληνες influencers έχουν τους πιο πολλούς - Όλη η λίστα.

Ολοένα και περισσότερο πληθαίνουν οι fake followers στα προφίλ Ελλήνων και διεθνών influencers στο Instagram, κάτι που «πληγώνει» τα στατιστικά τους παρά το γεγονός ότι αυξάνεται ο αριθμός των ακολούθων τους.

Ως προς τα ελληνικά δεδομένα, ακόμα και οι πλέον «ισχυροί» του Instagram όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα έχουν τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 25-37% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ τους σύμφωνα με την έρευνα του Fasthosts.

Ως «ύποπτοι» θεωρούνται οι λογαριασμοί, οι οποίοι δεν αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό που ακολουθούν ή ακολουθούν χιλιάδες λογαριασμούς ενώ δεν τους ακολουθεί κανείς.

Στην ίδια λίστα βρίσκονται και Έλληνες αθλητές παγκοσμίως φήμης όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκονται στη λίστα (9η και 5η θέση) αλλά παρόλο το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής ακολούθων.

Δείτε παρακάτω τη λίστα:

influencers.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ