- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ένα δέντρο από φύλλα φραγκοσυκιάς κοσμεί τον κεντρικό δρόμο της Αρεόπολης στη Μάνη στο πλαίσιο των εορτών.
Η Μάνη μπήκε σε εορταστικό κλίμα και στόλισε ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κεντρικό δρόμο της Αρεόπολης.
Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Μάνης, αποφάσισαν να στολίσουν ένα φραγκοσυκόδεντρο για τα Χριστούγεννα. Το εν λόγω όνομα το έχουν δώσει οι δημιουργοί του καθώς έχουν δώσει στη φραγκοσυκιά το σχήμα ελάτου.
Η σελίδα Mani Traveler Greece ανήρτησε φωτογραφίες του πρωτότυπου δέντρου στον λογαριασμό της στο Facebook.
«Στολίσατε; Εδώ στην Αρεόπολη τις εντυπώσεις κλέβει για άλλη μια χρονιά το χριστουγεννιάτικο φραγκοσυκόδεντρο που στολίζει τον κεντρικό δρόμο!» αναφέρει η σελίδα στην ανάρτησή της.
Να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες που δέντρου ανήκουν στον αγροτικό συνεταιρισμό «Γεωπλασία» Κέντρο Κήπου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η 75χρονη Μεξικανή ηθοποιός Λιν Μέι πίστευε ότι έκανε ενέσεις κολλαγόνου, αλλά, όπως καταγγέλλει, της χορηγήθηκε ένα επικίνδυνο μείγμα από βρεφικό και μαγειρικό λάδι και νερό.
Το αναπάντεχο gossip που ακούστηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή
Η αντίδραση της αστυνομίας και το χιούμορ του δήμου
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το κόλπο για να μην περιμένεις 3 εβδομάδες έχει μια σκοτεινή πτυχή
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δημόσια τοποθέτηση από την ίδια
Ο Νταν Λέβι κατηγόρησε τον κωμικό Σέιν Γκίλις για μισογυνισμό
Εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου
Τι απάντησε η Frontier Airlines
Έγινε η πρώτη γυναίκα στη χώρα που πέταξε μόνη της με μαχητικό αεροσκάφος Saab JAS 39C Gripen
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που την «έκαψε»
Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.