Trending Now

Η Amazon απέλυσε διανομέα μετά το βίντεο με τη γυναίκα στο βαν

«Πάρτι» στο Twitter από τους χρήστες, δεν σταματούν τις εικασίες για το τι συνέβη μέσα στο όχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διανομέας της Amazon κρατά ανοιχτή την πίσω πόρτα του βαν για να βγει η γυναίκα με το μίνι φόρεμα
Διανομέας της Amazon κρατά ανοιχτή την πίσω πόρτα του βαν για να βγει η γυναίκα με το μίνι φόρεμα @LazyLeftyOG/Twitter

Διανομέας της Amazon έχασε τη δουλειά του στη Φλόριντα μετά το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα με μίνι φόρεμα να βγαίνει από την πίσω πόρτα του βαν.

Έμεινε άνεργος ένας διανομέας της Amazon στη Φλόριντα των ΗΠΑ μετά το viral βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να βγαίνει από την πίσω πόρτα του βαν. Στα social media έγινε χαμός, με τους χρήστες να αφήνουν σχόλια και εικασίες για το τι μπορεί να συνέβη μέσα στο βαν του οδηγού της Amazon.

Δημοσίευμα στο TMZ αναφέρει ότι η γυναίκα, φορώντας μίνι μαύρο φόρεμα και σαγιονάρες, βγαίνει ξαφνικά από τη μισάνοιχτη πόρτα στο πίσω μέρος του βαν, την οποία κρατά ο διανομέας.

Η απόλυση του υπαλλήλου έγινε, καθώς το όλο συμβάν θεωρήθηκε ότι πλήττει την εικόνα της Amazon, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος έκανε λόγο για την παρουσία ενός «μη εξουσιοδοτημένου επιβάτη».

«Αυτό δεν αντικατοπτρίζει τα υψηλά πρότυπα που έχουμε για τους συνεργάτες μας, για την υπηρεσία παράδοσης και τους οδηγούς της» εξήγησε ο εκπρόσωπος αυτός. Και διευκρίνισε: «Το να επιτρέπεται σε μη εξουσιοδοτημένους επιβάτες να εισέρχονται σε οχήματα παράδοσης αποτελεί παραβίαση της πολιτικής της Amazon και ο οδηγός δεν παραδίδει πλέον πακέτα σε πελάτες της Amazon».

Ο διανομέας της Amazon κρατά τη μισάνοιχτη πόρτα του βαν για να βγει η γυναίκα με το μίνι φόρεμα
Ο διανομέας της Amazon κρατά τη μισάνοιχτη πόρτα του βαν για να βγει η γυναίκα με το μίνι φόρεμα © YouTube

Το βίντεο με τη γυναίκα που βγαίνει από τη μισάνοιχτη πίσω πόρτα του βαν ενός διανομέα της Amazon κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ