Ελλαδα

Θάνατος διανομέα: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το αυτοκίνητο

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη-Βίντεο-ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το αυτοκίνητο
Θεσσαλονίκη-Βίντεο-ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα με ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο: Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο που χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον διανομέα φαγητού στη Θεσσαλονίκη να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα δόθηκε στο φως της δημοσιότητας. Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφάλειας καταστήματος στη οδό Γεωργίου Παπανδρέου λίγα μέτρα πριν συμβεί το δυστύχημα και δημοσίευσε το ΣΚΑΪ.

Στο 43ο δευτερόλεπτο του βίντεο, διακρίνεται ένα αμάξι να περνάει τον δρόμο με τρομερά μεγάλη ταχύτητα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, άνθρωποι που είναι έξω απο το κατάστημα να τρέχουν προς το σημείο του δυστυχήματος.

Θάνατος διανομέα στη Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος οδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος αφότου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και το επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος είναι αλβανικής καταγωγής και είχε δανειστεί το πανάκριβο γρήγορο αυτοκίνητο από ξάδερφό του. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν διαθέτει δίπλωμα, ενώ όπως προέκυψε έπειτα από τοξικολογικές εξετάσεις, ο 21χρονος δεν ήταν μεθυσμένος τη στιγμή του δυστυχήματος.

Η μητέρα του θύματος, ισχυρίστηκε νωρίτερα σήμερα στο Voria.gr ότι ο 21χρονος οδηγός πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και ότι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε ήταν πολύ μεγάλη.

Υπενθυμίζεται πως ο οδηγός εγκατέλειψε αρχικά το σημείο του δυστυχήματος, που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου 47χρονου, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε και συνελήφθη.

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ντελιβερά
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν ντελιβερά


Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Τον διέλυσε, ήταν ακαριαίος θάνατος», λέει ο πατέρας του 47χρονου διανομέα

Ο πατέρας του θύματος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα». «Αυτός ο νεαρός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στην Παπανδρέου από την παραλία. Στην συνέχεια ο γιος μου κατέβαινε από την Μαρτίου και έστριψε αριστερά όπως επιτρεπόταν, αφού άναψε πράσινο στο φανάρι. Αυτός έτρεχε με 150 χλμ. Τον διέλυσε. Aκαριαίος θάνατος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 47χρονος πατέρας, συνάδελφοί του άφησαν κεριά και λουλούδια.

Thestival.gr Παράσυρση διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Τι ερευνά η Τροχαία για τον θάνατο του διανομέα

Κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση η προανάκριση είναι εάν ο οδηγός παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες κι εάν τη στιγμή της φονικής παράσυρσης έκανε κόντρα με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, όπως καταγγέλλεται.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πάντως, από τα μέχρι στιγμής δεδομένα της δικογραφίας δεν επιβεβαιώνεται ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ενδεχόμενο. 

H δικογραφία θα διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές για τον καταλογισμό των ποινικών ευθυνών εις βάρος του οδηγού.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ντελιβεράς που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Θεσσαλονίκη: Νεκρός ντελιβεράς που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Μοτοπορεία ντελιβεράδων για τον άδικο χαμό του 47χρονου 

Στο μεταξύ, συγκέντρωση μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν το πρωί διανομείς, αποτίοντας φόρο τιμής στην μνήμη του 47χρονου συναδέλφου τους.

Μετά τη συγκέντρωση οι διανομείς έκαναν μηχανοκίνητη πορεία σε δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μηχανοκίνητη πορεία

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ