Ελλαδα

Τροχαίο-Ντελιβεράς: «Ο οδηγός του ΙΧ έκανε κόντρα-Πέρασε κόκκινο»

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες για τις συνθήκες του δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ντελιβεράς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη

Νεκρός ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη: «Ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε κόντρα με άλλο ΙΧ και πέρασε με κόκκινο».

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη, που κόστισε τη ζωή ενός 47χρονου διανομέα φαγητού, ο οποίος παρασύρθηκε από επιβατικό ΙΧ που οδηγούσε 21χρονος αλλοδαπός.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 23:50, στη διασταύρωση των οδών Γ. Παπανδρέου με 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος ντελιβεράς που έφυγε την τελευταία του πνοή από το τροχαίο δυστύχημα ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Νεκρός ντελιβεράς στη Θεσσαλονίκη: Κόντρα με άλλο ΙΧ - Πέρασε με κόκκινο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 21χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς φέρεται να έκανε κόντρα με άλλο αυτοκίνητο.

Οι μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε ήδη περάσει δύο κόκκινα φανάρια και αυτό ήταν το τρίτο κόκκινο φανάρι που παραβίασε.

Ο 47χρονος διανομέας έφυγε κανονικά όταν το φανάρι του άναψε πράσινο, αλλά το σπορ αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ντελιβεράς που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Thestival.gr Παράσυρση διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Μητέρα 47χρονου ντελιβερά: Ο νεαρός έτρεχε σαν τον παλαβό

«Ο γιος μου δούλευε χθες βράδυ. Βρέθηκε στο δρόμο του ένας νεαρός, ο οποίος έτρεχε σαν τον παλαβό, πέρασε τρία κόκκινα φανάρια και στο τρίτο παρέσυρε τον γιο μου. Η μηχανή του έγινε ένα μάτσο σίδερα. Τίποτα δεν έμεινε. Τόσο έντονη, τόσο σφοδρή ήταν η σύγκρουση», λέει η μητέρα του άτυχου ντελιβερά στο newsit.gr και συνεχίζει:

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου προσπάθησε να φύγει, όμως ευτυχώς τον έπιασαν. Δυστυχώς πολλά τέτοια συμβαίνουν, συνέβη και στο παιδί μου. Κάποιοι που ήταν εκεί στο σημείο φώναξαν αστυνομία, ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και μετά μάθαμε και εμείς το κακό που έγινε.

»Έκανε δύσκολη δουλειά το παιδί μου. Του άρεσε όμως πολύ. Εγώ του έλεγα όχι, μην είσαι όλη την ώρα στους δρόμους αλλά αυτό ήθελε. Τι να πω. Είναι δύσκολο για όλους μας. Το παιδί μου ήταν παντρεμένο και αφήνει πίσω του και δυο παιδιά, ένα 19χρονο αγόρι και ένα 16χρονο κορίτσι. Δεν θα τον αφήσουμε έτσι αυτόν που το έκανε».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ