Trending Now

Sting και Eric Burdon με φόντο την Ακρόπολη - Η κοινή φωτογραφία

Ο διάσημος τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eric Burdon και Sting ποζάρουν χαμογελαστοί με φόντο την Ακρόπολη
Eric Burdon και Sting ποζάρουν χαμογελαστοί με φόντο την Ακρόπολη © Eric Burdon/Facebook

Ο Sting και η φωτογραφία με τον Eric Burdon με φόντο την Ακρόπολη που αποθεώθηκε στα social media, με αφορμή τα γενέθλια του διάσημου τραγουδιστή στην Αθήνα.

Δύο ζωντανοί θρύλοι της μουσικής, ο Στινγκ και ο Έρικ Μπάρτον, μαζί σε φωτογραφία με φόντο την Ακρόπολη. Ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης, που έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία τόσο με την μπάντα του «The Police» όσο και κατά τη διάρκεια της solo καριέρας του, γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Αθήνα.

Ο Sting έδωσε sold out συναυλίες στο Ηρώδειο και αποθεώθηκε. Στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media, είναι μαζί με τον Eric Burdon και φωτογραφίζονται έχοντας στο πίσω μέρος την Ακρόπολη, όπου δεσπόζει ο Παρθενώνας.

Το post του Eric Burdon με τον Sting στην Αθήνα

Ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος «The Animals» ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, κάνοντας ένα... λογοπαίγνιο με το πασίγνωστο τραγούδι του Sting «Englishman in New York».

«Δύο Άγγλοι στην Αθήνα. Χαρούμενα γενέθλια Sting, με αγάπη Eric» ("Two Englishmen in Athens! Happy birthday Sting, Love Eric!"), αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία με τους δύο τραγουδιστές με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Στις 2 Οκτωβρίου ο Sting είχε γενέθλια. Αν και έκλεισε τα 70 του χρόνια, συνεχίζει να συγκινεί στις live εμφανίσεις του με τα αγαπημένα τραγούδια του. Ο Eric Burdon έχει παντρευτεί την Ελληνίδα Μαριάννα Προεστού και ζει μόνιμα στην Ελλάδα. (Δείτε το εξώφυλλο που έχει σχεδιάσει για την Athens Voice). Βρέθηκε πρόσφατα στο «Μουσικό Κουτί», όπου τζάμαρε μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ