Trending Now

Η νυσταγμένη Μέρκελ σχεδόν αποκοιμήθηκε σε τηλεδιάσκεψη (βίντεο)

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Άνγκελα Μέρκελ, Καγκελάριος της Γερμανίας, τη στιγμή που την παίρνει ο ύπνος σε τηλεδιάσκεψη
Η Άνγκελα Μέρκελ, Καγκελάριος της Γερμανίας, τη στιγμή που την παίρνει ο ύπνος σε τηλεδιάσκεψη @Reuters/Twitter

Η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια της ανοικτά σε τηλεδιάσκεψη και σχεδόν αποκοιμήθηκε, όπως φαίνεται και στο viral βίντεο.

Viral έχει γίνει το βίντεο με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία έφθασε μια ανάσα από το να την πάρει ο ύπνος σε τηλεδιάσκεψη. Η καγκελάριος της Γερμανίας, όπως φαίνεται και στο βίντεο, σχεδόν αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μέσω zoom.

Θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του ιού στη Γερμανία. Η μετάλλαξη Δέλτα έχει φθάσει και στη Γερμανία, με τις αρχές της ευρωπαϊκής χώρας να προσπαθούν να βρουν τρόπο να βάλουν «φρένο» στην εξάπλωση του ιού.

«Όλα τα μέλη της κοινωνίας πρέπει να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό. Και τώρα οι νέοι λένε ότι είναι η δική μας σειρά ακόμα» ανέφερε η Μέρκελ πριν σχεδόν αποκοιμηθεί. Και πρόσθεσε: «Ο εμβολιασμός είναι το "άλφα και το ωμέγα" για να επιστρέψουμε με ασφάλεια το φθινόπωρο».

Μέρκελ: Η στιγμή που αδυνατεί να κρατήσει τα μάτια της ανοικτά και σχεδόν την παίρνει ο ύπνος

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Άνγκελα Μέρκελ, καγκελάριος στη Γερμανία, φαίνεται κουρασμένη και αδυνατεί κρατήσει τα μάτια της ανοικτά.

Το οπτικοακουστικό υλικό έδωσε στη δημοσιότητα το Reuters και προκάλεσε πολλά σχόλια στa social media, με χρήστες να υπενθυμίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε σε δημόσιο χώρο. Το Reuters έγραψε την ακόλουθη φράση στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση: «Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σχεδόν κοιμήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ