Trending Now

Η Φίνος Φιλμ τιμά το Euro 2021 με ένα βίντεο γεμάτο ποδόσφαιρο

Σκηνές με φόντο γήπεδο, μπάλα και εξέδρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιτ»
H Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιτ» © Facebook / Finos Film

Euro 2021: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ με απολαυστικές στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου - Το τραγούδι της Βλαχοπούλου και το σουτ του Βουτσά.

Το Euro 2021 κάνει σήμερα, Παρασκευή (11/6), επίσημη πρεμιέρα και φυσικά η ομάδα της Φίνος Φιλμ δεν θα μπορούσε να μην μαζέψει «θρυλικές» στιγμές ποδοσφαίρου, που απολαύσαμε στις κωμωδίες του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου, σε ένα μοναδικό βίντεο. 

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια Ρένα Βλαχοπούλου δίνει τον ρυθμό χορεύοντας με την εμφάνιση του «πρασιναϊκού» στο χορτάρι, κλωτσώντας τη μπάλα και δίνοντας το σύνθημα εκκίνησης για την «εποχή της μπάλας», όπως χαρακτηριστικά λέει το τραγούδι που ερμηνεύει στην ταινία του 1972 «Η Ρένα είναι οφσάιτ». Μεταξύ άλλων, βλέπουμε σκηνές από την ταινία «Μία κυρία στα μπουζούκια», με την Μάρθα Καραγιάννη να βάζει εύκολα γκολ και τον «ποδοσφαιριστή» Κώστα Βουτσά να ρίχνει ανάποδο σουτ, αλλά και να τρώει τη «στρογγυλή θεά» στο κεφάλι. 

Φυσικά βλέπουμε τις αδελφές Μπρόγιερ και bonus εμφάνιση την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία συμμετείχε ως ηθοποιός στην ταινία «Η Ρένα είναι οφσάιτ», υποδυόμενη την κόρη της Βλαχοπούλου, που ερωτεύεται τον ποδοσφαιριστή Χούλιο (Νίκο Γαλανό). 

Δείτε το βίντεο της Φίνος Φιλμ

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ