Trending Now

Eurovision: Το «καρφί» του Damiano David στους Γάλλους

Η ανάρτησή του μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurovision 2021: Η δικαίωση του Damiano David των Μaneskin και το «καρφί» για τους Γάλλους.

Ο Damiano David βγήκε αρνητικός στις τοξικολογικές εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη μετά τον 65ο μουσικού διαγωνισμού τη Eurovision και επιβεβαίωσε τις αρχικές του δηλώσεις ότι δηλαδή δεν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών στον τελικό. 

O frontman των Maneskin είχε επανειλημμένα τονίσει ότι ο λόγος που έσκυψε μπροστά στο τραπεζάκι, δίνοντας την εντύπωση σε χρήστες του Twitter πως έκανε χρήση ναρκωτικών, ήταν ένα σπασμένο ποτήρι στο green room και οι εξετάσεις του επιβεβαίωσαν ότι δεν έκανε ναρκωτικά. Την είδηση ότι το τεστ του Damiano David βγήκε αρνητικό μετέδωσαν ιταλικά ΜΜΕ, ανάμεσά τους και η ιταλική εφημερίδα, La Repubblica.

H EBU σε ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο οποίο υποβλήθηκε ο τραγουδιστής των Μaneskin, Damiano David, ήταν αρνητικό.

«Καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών δεν πραγματοποιήθηκε στο green room, θεωρούμε ότι το θέμα έχει λήξει. Ένα τεστ ανίχνευσης έγινε οικειοθελώς σήμερα από τον τραγουδιστή των Μaneskin. To αποτέλεσμα είναι αρνητικό και το διαπιστώσαμε», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η EBU μετά τον τελικό της Eurovision 2021.

 

 

Ο Damiano David, προφανώς ενοχλημένος από όσους υποστήριξαν πως έκανε χρήση κοκαΐνης, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από την EBU, έκανε την δικιά του ανάρτηση στο Instagram, ρίχντοντας «καρφί» για τους Γάλλους. 

Ο τραγουδιστής των Maneskin ανέβασε την επίσημη ανακοίνωση της EBU και έγραψε από κάτω το γαλλικό «Voilà». Η συγκεκριμένη λέξη σημαίνει στα ελληνικά «ορίστε», ενώ ήταν και ο τίτλος του γαλλικού τραγουδιού, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις