Trending Now

Μετεωρολόγος έχει την πιο cool αντίδραση στο τεχνικό πρόβλημα

Έγινε «πολλαπλή» on air, με το δελτίο καιρού να μοιάζει με βίντεο κλιπ της ντίσκο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μετεωρολόγος του FOX πολλαπλασιάζεται on air και γίνεται viral για την cool αντίδρασή της
Η μετεωρολόγος του FOX πολλαπλασιάζεται on air και γίνεται viral για την cool αντίδρασή της @McDermedFox9/Twitter

Η μετεωρολόγος του FOΧ, Jennifer McDermed, «πολλαπλασιάζεται» την ώρα που λέει το δελτίο καιρού και το βίντεο γίνεται viral.

Την ψυχραιμία της και -φυσικά το κέφι της- δεν έχασε η μετεωρολόγος του FOX, όταν είδε τον εαυτό της να πολλαπλασιάζεται την ώρα που έλεγε το δελτίο καιρού.

Το viral βίντεο συνεχίζει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Την προηγούμενη εβδομάδα η Jennifer McDermed παρουσίαζε την πρόγνωση του καιρού για τη Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν ξαφνικά κάτι σαν να μην πήγαινε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα, κάνοντας το δελτίο καιρού να μοιάζει με το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «September» των Earth Wind and Fire. Οι τηλεθεατές είδαν αρχικά τη μετεωρολόγο διπλή και στη συνέχεια τριπλή, τετραπλή κ.λπ

Η cool αντίδραση από την Jennifer McDermed αποθεώθηκε στα social media, καθώς χειρίστηκε με απίστευτη φυσικότητα μια απρόσμενη κατάσταση. «Ωωωω, θέλετε μία Τζένιφερ, δύο ή τρεις;» ρώτησε, ενώ πίσω της είχε σχηματιστεί το χαρακτηριστικό «τρένο» -σήμα κατατεθέν σε βίντεο κλιπ της ντίσκο.

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή της στο Twitter η μετεωρολόγος του FOX στέλνει μήνυμα στη Marvel αν αυτό που συνέβη, μπορεί να ληφθεί υπόψιν ως «σούπερ δυνάμεις», και αν μπορεί πλέον να παίξει στις νέες ταινίες που έρχονται.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ