Trending Now

Μάρτιν Σκορζέσε: Εμφανίστηκε στο Tik Tok και έγινε viral

Ο «χαζομπαμπάς» Σκορζέσε «κέρδισε» το διαδίκτυο.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορζέσε, πρωταγωνιστεί στο Tik Tok της κόρης του Φρανσέσκα και τρελαίνει το ίντερνετ
Tik Tok/ francescascorsese

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορζέσε, έκλεψε την παράσταση στο Tik Tok της κόρης του μαντεύοντας γυναικεία προϊόντα και έκανε θραύση στα social media.

Η δημοφιλής εφαρμογή Tik Tok η οποία φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους χρήστες του διαδικτύου μέρα με την ημέρα, μπορεί να καυχιέται πως πρόσθεσε σε αυτούς τον διάσημο σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορζέσε.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες ταινίες στην ιστορία του παγκόσμιου σινεμά και πολύ πρόσφατα έκλεψε τις εντυπώσεις με τον «Ιρλανδό», πρωταγωνιστεί πλέον και στον λογαριασμό της κόρης του στην διάσημη πλατφόρμα.

Ο Σκορζέσε δεν φαίνεται να καλύπτει το προφίλ του μέσου Tik Toker, εντούτοις αυτό δεν τον εμποδίζει από το να παίρνει μέρος σε ένα βίντεο της εφαρμογής και να προσπαθεί να μαντεύει προϊόντα που χρησιμοποιούνται κυρίως από γυναίκες. 

Ο γνωστός σκηνοθέτης τα πηγαίνει ανέλπιστα καλά και μαντεύει σωστά αρκετά από τα προϊόντα. Η κόρη του Φρανσέσκα παραδέχτηκε στην περιγραφή της δημοσίευσης πως πήγε πολύ καλύτερα από όσο περίμενε. Το συγκεκριμένο post έκανε θραύση στην πλατφόρμα και πολλοί χρήστες δήλωσαν το πόσο αυθεντικές και απολαυστικές ήταν οι αντιδράσεις του μπαμπα Σκορζέσε. 

 

@francescascorsese

I will probably regret posting this but.... he actually did much better than I thought!!?##martinscorsese ##guesstheobjectchallenge ##fyp ##greenscreen

♬ Spongebob - Dante9k

 

Φαίνεται μάλιστα πως θα υπάρχει και δεύτερο μέρος στο μέλλον καθώς όπως φανερώνει και ο τίτλος πως αποτελεί το πρώτο part. Αναμένεται με προσμονή η νέα δοκιμασία που θα υποβάλλει τον πατέρα της η Φρανσέσκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ