Trending Now

Μία πλήρως επιπλωμένη τουαλέτα προς ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη

Βρήκαμε την viral αγγελία της χρονιάς

Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μία αγγελία από μεσιτικό γραφείο για την ενοικίαση ενός στούντιο-τουαλέτας 10 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει το απόλυτο viral.

Μεσιτική αμοιβή 150 ευρώ. Είναι ένα μικρό στούντιο 10 τ.μ. μόνο για έναν ύπνο. 200 ευρώ με όλα τα έξοδα-ρεύμα-νερό-κοινόχρηστα. Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο στούντιο 10 τ.μ. σε 1ο υπερυψωμένο όροφο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, 1 σαλονο-κουζίνα και μπάνιο. Είναι επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1980, βαμμένο και διαθέτει ωραία θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας, ενεργειακή κλάση B+, δάπεδα από πλακάκι. Είναι ιδανικό για εργαζόμενους χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα. Τιμή 120€.

Δωμάτιο με θέα


Αυτή είναι η αληθινή περιγραφή μίας αγγελίας που εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες από μεσιτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης για την ενοικίαση ενός στούντιο ή καλύτερα ενός στούντιο-τουαλέτας 10 ολόκληρων τετραγωνικών μέτρων στον Εύοσμο. Μέσα σε λίγα λεπτά η αγγελία έγινε viral και για άλλη μία φορά θαυμάζουμε το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο. Σε σύγκριση με την άνεση και παροχές του στούντιο-τουαλέτας, μπορείς να πεις ότι τα 150€ είναι και λίγα.

Δεν ξέρουμε αν ο Εύοσμος εξελιχθεί στο νέο Τόκιο με όλα αυτά τα μικροσκοπικά διαμερίσματα, ξενοδοχεία-κάψουλες και αξιοθέατα. Το μόνο σίγουρο είναι το συγκεκριμένο στούντιο-τουαλέτα δύσκολα μπορούν να γίνουν κορωνοπάρτι. Απλά δεν χωράνε περισσότερα από πέντε άτομα μέσα.

Μπαλκόνι


Μινιμαλισμός