Trending Now

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Αυτός θα ηγηθεί αν επιτεθούν εξωγήινοι

Βρετανοί απαντούν ποιος είναι ο καταλληλότερος να δώσει ένα μάθημα στους εισβολείς

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία «Predator»
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στην ταινία «Predator» © YouTube

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι η Νο1 επιλογή για να ηγηθεί σε περίπτωση που εξωγήινοι επιτεθούν στη Γη, σύμφωνα με έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία.

Μια τρομακτική επίθεση στη Γη εξαπολύουν εξωγήινοι. Καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους στην προσπάθειά τους να εξολοθρεύσουν την Ανθρωπότητα.

Και εκεί που χάνεται η ελπίδα, εκεί που όλα φαίνονται να τελειώνουν και οι εξωγήινοι να επικρατούν, ένας άνθρωπος βγαίνει μπροστά, αρνούμενος να ηττηθεί.

Ποιος, όμως, θα ήταν καταλληλότερος να ηγηθεί σε αυτήν την προσπάθεια αναχαίτισης της επίθεσης και να δώσει ένα καλό μάθημα στους εξωγήινους, βάζοντας τα δύο, τρία, τέσσερα κ.λπ πόδια τους σε ένα παπούτσι.

Πολίτες στη Μεγάλη Βρετανία κλήθηκαν να επιλέξουν τον... παγκόσμιο ηγέτη σε αυτήν την υπέρτατη μάχη, καθώς οι εξωγήινοι έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα. Οι περισσότεροι ερωτηθέντες επέλεξαν τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως τον πλέον κατάλληλο. Καθόλου τυχαίο λένε οι υποστηρικτές του διάσημου ηθοποιού. Στην κινηματογράφική του καριέρα έχει κατατροπώσει τον Predator, έχει νικήσει μυθικά τέρατα και μάγους (Κόναν) ενώ μνημονεύεται ακόμα ως «Εξολοθρευτής». Στα συν του ότι έχει και προϋπηρεσία σε κυβερνητικό πόστο (σ.σ. κυβερνήτης στην Καλιφόρνια).

«You are one Ugly Motherf***er» είχε πει στον Predator, δείχνοντάς του στη συνέχεια ότι δεν αστειεύεται. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μάλιστα, δεν δίστασε να ευχαριστήσει αυτούς που τον ψήφισαν, με ανάρτηση στο Twitter.

 

 

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γουίλ Σμιθ. Η ατάκα «Welcome to Earth» μετά το direct στο πρόσωπο του εξωγήινου στο «Independence Day» δείχνει ότι ξέρει τη δουλειά.

INDEPENDENCE DAY Clip - Welcome to Earth (1996) Will Smith

Μέσα στην πρώτη 10άδα υπάρχει επίσης ο «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» Μπρους Γουίλις, η Σιγκούρνεϊ Γουίβερ με την τεράστια εμπειρία της από τις επεισοδιακές συναντήσεις της με το Alien, ο Χάρισον Φορντ, ο Τομ Κρουζ και (φυσικά) η Τζίλιαν Άντερσον (X-Files).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ