Trending Now

Μπόρις Τζόνσον - Σύνοδος G7: «Μας ακούς, Άνγκελα; Πάτα το mute»

Το απίθανο σκηνικό στην τηλεδιάσκεψη που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύνοδος G7: Ο Μπόρις Τζόνσον ενημέρωνει την Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν έχει βάλει mute και ακούγεται στην τηλεδιάσκεψη
Σύνοδος G7: Ο Μπόρις Τζόνσον ενημέρωνει την Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν έχει βάλει mute και ακούγεται στην τηλεδιάσκεψη @ Twitter

Στη Σύνοδο της G7 η Άνγκελα Μέρκελ ξέχασε να πατήσει το mute στην τηλεδιάσκεψη, με τον Μπόρις Τζόνσον να ρωτά «Άνγκελα, μας ακούς;».

Την παράσταση έκλεψε η Άνγκελα Μέρκελ στην τηλεδιάσκεψη της G7. Λόγω της πανδημίας κορωνοϊού οι ηγέτες της G7 τα είπαν εξ αποστάσεως.

Η τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 έκρυβε ένα απρόοπτο.

Με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι να κάνουν την επίσημη «πρώτη» τους στη συγκεκριμένη σύνοδο, η Άνγκελα Μέρκελ έπαθε αυτό που έχει συμβεί σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, οι οποίοι συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις στην εποχή του κορωνοϊού.

Η καγκελάριος της Γερμανίας δεν είχε πατήσει το mute και έτσι όταν ξεκίνησε ο Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, να μιλά, καλωσορίζοντας τους ηγέτες της G7 και επισημαίνοντας ότι θα ήθελε η συνάντηση αυτή να γινόταν διά ζώσης, ακούστηκε μια φωνή στα γερμανικά.

Viral έγινε η Άνγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο της G7, καθώς άφησε ανοικτό το μικρόφωνο στην τηλεδιάσκεψη, με τον Μπόρις Τζόνσον να της προτείνει να μπει στο «mute»
Viral έγινε η Άνγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο της G7, καθώς άφησε ανοικτό το μικρόφωνο στην τηλεδιάσκεψη, με τον Μπόρις Τζόνσον να της προτείνει να μπει στο «mute» © EPA/Guido Bergmann

«Μας ακούς, Άνγκελα;» ρώτησε ο Τζόνσον, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι πρέπει "να μπεις στο αθόρυβο" (mute)». Με το γνωστό του ύφος και στυλ ο Μπόρις έκανε ό,τι μπορούσε να γίνει αντιληπτός από την Άνγκελα Μέρκελ. Το απίθανο σκηνικό έγινε viral στα social media.

 

 

Στα σχόλιά τους οι χρήστες του Twitter έδωσαν έμφαση και στη λευκή κούπα που είχε πάνω στο γραφείο του ο Μπόρις Τζόνσον. Σε αυτήν ήταν γραμμένο με μεγάλα μαύρα γράμματα το «G7». Μάλιστα, όταν έγινε το σκηνικό με την Άνγκελα Μέρκελ που δεν πάτησε το mute στην τηλεδιάσκεψη, αφήνοντας ανοικτό το μικρόφωνο, ο εικονολήπτης έκανε «ζουμ» στη συγκεκριμένη κούπα -κίνηση που ερμηνεύεται από χρήστες του Twitter ως αμηχανία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ