Trending Now

Ένα τεράστιο πέος σε κινούμενα σχέδια διχάζει τη Δανία

Η δανέζικη σειρά κινουμένων σχεδίων «John Dillermand» προκαλεί αντιδράσεις με τον ομώνυμο ήρωα και το τεράστιο σκανδαλιάρικο πέος του.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
John Dillermand
John Dillermand I DR

Ο πρωταγωνιστής των κινουμένων σχεδίων για παιδιά «John Dillermand» έχει ένα μεγάλο σκανδαλιάρικο πέος και προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.

Τα είδαμε όλα μέσα στο 2020, με το 2021 να μπαίνει με φόρα και αυτό (βλέπετε εικόνες από την εισβολή στο Καπιτώλιο). Σαν να ζούμε μια λούπα από απίθανα, τραγικά και τραγελαφικά γεγονότα και δεν λέει να σταματήσει.

John Dillermand: Intro


Η Δανία είναι από τις χώρες του Βορρά που έχει χτυπήσει κάπως πιο ήπια η πανδημία του COVID-19, σε αντίθεση με τη Σουηδία, αλλά και εκεί τα κρούσματα είναι ανεβασμένα. Βέβαια, την όλη ειδησιογραφία και επικαιρότητα στη χώρα των 5.8 εκατομμυρίων κατοίκων έχει επισκιάσει τις τελευταίες μέρες κάτι άλλο. Μία παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, με έναν ήρωα που διχάζει.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων - claymation για παιδιά ηλικίας 4-8 ετών έχει τίτλο «John Dillermand» και τα πρώτα 13 επεισόδια προβάλλονται από το μεγαλύτερο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της Δανίας, DR, που μας έχει δώσει μερικές εξαιρετικές Nordic Noir σειρές όπως «The Bridge», «Borgen», «The Killing». Μέχρι εδώ όλα καλά, μόνο που ο κύριος Dillermand έχει ένα μεγάλο, πολύ εύκαμπτο και σκανδαλιάρικο… πέος που τον φέρνει μπροστά σε δύσκολες και αμήχανες καταστάσεις, όπως και πολλούς θεατές φανταζόμαστε. Καμιά φορά το πέος σώζει γατάκια και παιδιά από διάφορους κινδύνους, άλλες φορές το χρησιμοποιεί για λουρί για σκύλους και σε ένα επεισόδιο κλέβει ένα παγωτό με αυτό.

John Dillermand
John Dillermand I DR


Φυσικά, ακόμα και στην προηγμένη και φιλελεύθερη Δανία, η σειρά προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις από γονείς και πολιτικούς, με τις σελίδες της DR στα social media να έχουν κατακλυστεί από μηνύματα διαμαρτυρίας για να κατέβει η σειρά. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί υπέρμαχοι της σειράς, έτσι η Δανία έχει χωριστεί τηλεοπτικά στη μέση για ένα πέος. Περιττό να πούμε πως από τηλεθέαση το «John Dillermand» έσκισε, ενώ το παρακολουθούν και πάρα πολλά παιδιά.

John Dillermand
John Dillermand I DR


Δεν ξέρω τι τύχη θα είχε μία ανάλογη σειρά στην Ελλάδα; Φαντάζομαι δεν θα είχε πάρει καν το «πράσινο φως», ειδικά αν μάθουμε πως το επίθετο του πρωταγωνιστή, Dillermand, βγαίνει από την ένωση των λέξεων Diller (πέος στην δανέζικη αργκό) και Mand (άνδρας).

Ίσως μέσα από τη διαφορετικότητά του, ο John Dillermand αναζητά την αποδοχή και την αγάπη, όπως όλοι μας. Μπορείτε να δείτε ελεύθερα και τα 13 επεισόδια του «John Dillermand» μέσα από την επίσημη σελίδα του DR.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ