Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 481

Το ξαφνικό πάθος μάς αθωώνει. Όχι;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 481
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67333-149775.jpg

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Αγαπημένη μου Μυρτώ, Μυρτούλι, Μυρτουδάκι. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό γιατί ψήνομαι. 2 χρόνια σε σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο και ξαφνικά τσουπ, εκεί, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον γνωρίζεις κάποιον. Μιλάς, μιλάς, μιλάς, ε, και αποφασίζεις να βγεις (κρυφά βέβαια). Ε, μετά από 5 ώρες μπλα μπλα μέσα στο αμάξι, κυλιόμαστε στα καθίσματα και συνειδητοποιώ ότι έχω κάνει από τα καλύτερα σεξ της ζωής μου. Μην τα πολυλογώ, αυτή η κολόνια κρατάει 1,5 μήνα. Και ερωτώμαι εγώ τώρα. Να ανησυχώ που αντί για ένα απλό one-night-stand που ήθελα στην αρχή, έχουμε καταλήξει να κοιμάμαι σπίτι του μέρα παρά μέρα, να επικοινωνούμε εγκεφαλικά και σεξουαλικά; Και ερωτώμαι εις διπλούν, αφού με τη σχέση μου ήμουν καλά (καθόλου επιφανειακή), τι τη θέλεις την παράλληλη σχέση, κυρία μου; Και για να λαλήσει ο πετεινός 3 φορές, ερωτώμαι πώς και δεν θέλω με την καμία να χωρίσω. Ευχαριστώ πολύ, η Παράλληλη

Ε, μόλις περάσει κάνα τριμηνάκι θα θέλετε.

Υ.Γ. 1 Βάζουμε τον πετεινό σε ένα ταψί και τριγύρω τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες ή σε ροδέλες. Σε ένα γουδί λειώνουμε τους κύβους με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το σκόρδο, το μέλι και το ξύσμα πορτοκαλιού και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Περιχύνουμε τον πετεινό και τις πατάτες με τη μαρινάδα. Πασπαλίζουμε το φαγητό με λίγη ξερή ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 230˚ για μία ώρα.

Υ.Γ. 2 Το ξαφνικό πάθος μάς αθωώνει. Όχι;


Πώς λες κάτι σε κάποιον που θέλεις να γνωρίσεις; Είναι ο άλλος και έχει το φωτοτυπικάδικο κάτω από το γραφείο και, τον βλέπω, κάθε φορά που σκάω πειράγματα και έντονα βλέμματα, οκ αλλά ως εκεί. Πας και του λες «πάμε για κάνα ποτό;» ή απλά το αφήνεις; Στην τελική αυτός είναι ο άντρας, αν δεν μπορείς γίνε κομμωτής. ΟΥΦ! Μπέρδεμα!

Δεν το ήξερα ότι όποιος έχει φωτοτυπικάδικο οφείλει να είναι η επιτομή του ανδρισμού, ούτε ότι όποιος είναι κομμωτής υστερεί σώνει και καλά σε τεστοστερόνη. Στην τελική, ο τύπος μπορεί να βιάζεται λιγότερο από σας. Αν λοιπόν σας αρέσει κάποιος που για κάποιο λόγο δυσκολεύεται να κάνει το βήμα, κάντε το εσείς και αφήστε τις κουλαμάρες.


Αξιαγάπητη Μυρτώ, διαβάζω χρόνια τη στήλη σου, είπα και εγώ να ζητήσω τη συμβουλή σου. Το θέμα έχει κάπως έτσι: είχα σχέση, το προσπάθησα 1,5 χρόνο, παρόλα αυτά τελειώνει. Νιώθω τύψεις που δεν στενοχωριέμαι όσο «θα έπρεπε» που τελείωσε (μαζοχισμός το ξέρω). Κάνω στροφή 360° μοιρών και λέω ότι σταματάω να στεναχωριέμαι και πρέπει να βγω έξω, να τα ζήσω όλα από την αρχή, να ερωτευτώ, να περιμένω πάνω από το τηλέφωνο, ακόμα και να πληγωθώ (μέσα στη ζωή είναι και αυτό) και απλά το σύμπαν γαμιέται και δεν έρχεται εδώ και 3 μήνες. Και τώρα είμαι τέρμα αρνητική στο να το ζήσω όλο αυτό, ακόμα και να βγω από το σπίτι. Οι γύρω μου λένε ότι είμαι υπερβολική, αλλά μ’ έχει πάρει τελείως από κάτω! Θα ακουστεί ηλίθιο, μα δεν θα γυρίσει ποτέ κανένας να με κοιτάξει. Ερώτημα: τι παίζει με μένα, σίγουρα δεν είμαι η μοναδική που το ζω (ή έστω ελπίζω), τι θα έκανες εσύ για να το αλλάξεις όλο αυτό το αρνητικό, αγύριστο κεφάλι; Ουφ! Ευχαριστώ απλά και μόνο που το διάβασες!

Μια σχέση που τελειώνει ύστερα από ενάμιση χρόνο δεν δίνει εύκολα τη θέση της σε μια άλλη αν δεν έχεις περάσει όλα τα στάδια του χωρισμού – συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου «πένθους» την οποία προφανώς διανύετε τώρα. Τον έρωτα δεν τον παραγγέλνεις delivery, ούτε σου ’ρχεται επειδή έτσι σου κάπνισε και το αποφάσισες μια μέρα. Αν ήμουν λοιπόν στη θέση σας θα σκεφτόμουν ότι κάνω σαν τρελή επειδή αγχώθηκα που μια σταθερή ισορροπία έχει φύγει από τη ζωή μου και τώρα φοβάμαι τη μοναξιά. Και κάπως έτσι θα αποφάσιζα να ηρεμήσω και να αφήσω ήσυχο τον εαυτό μου να ζήσει τη θλίψη του για τη σχέση που απέτυχε. Και μετά θα ερχόταν το καλοκαίρι και θα πήγαινα διακοπές.

Υ.Γ. Βασικά, δεν θα έκανα τίποτα από τα παραπάνω αν το θέμα με αφορούσε προσωπικά, αλλά τώρα που είμαι έξω από το χορό, απλώς σας κάνω την έξυπνη.


Μυρτώ, τον γνώρισα στο fb, μου είπε ότι είναι 26 και ότι ζει μόνος του, συναντηθήκαμε και μου άρεσε πολύ, αλλά είναι 34 και παντρεμένος με παιδί. Είπε ψέματα, λέει, γιατί με έχει ερωτευτεί από τις συνομιλίες μας και δεν ρίσκαρε να με χάσει. Τι κάνω; Ακολουθώ την καρδιά μου και ό,τι γίνει;

Όχι, λέτε στην καρδιά σας να βγάλει το σκασμό και πατάτε delete στον αηδιαστικό επαγγελματία-καμάκι του fb.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ