Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 480

Σιγά μην επιλέξει τη δέσμευση. Get a life, αγαπητή

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 480
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66788-148584.jpg

Μίλα μου βρώμικα: Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

2 χρόνια κοντά, άσπρη μέρα δεν είδα! Ρε τον αγαπώ, τον θέλω και από day 1, όλα σκατά! Βγαίναμε, αρχικά, 2012 όλα αυτά! Από το πουθενά εγώ έπαθα καψούρα, εκείνος τρομάρα! Και λογικό λες… έπεσα με τα μούτρα! Μετά, κομμένες και οι έξοδοι και όλα τα δημόσια σούξου μούξου! Έμεινε το σεξ, πολύ σεξ, καλό σεξ! Πυροτεχνήματα παντού... εγκαύματα και πληγές μόνο εγώ! Υπήρχαν και διαλείμματα, άλλοι άνθρωποι που μπήκαν-βγήκαν στις ζωές μας. Μια σχέση εγώ, μια αυτός! Πάνω από μήνα καμιά δεν κράτησε!

Ό,τι και να γινόταν, στο τέλος το ίδιο κρεβάτι μαζί το μοιραζόμασταν. Είναι αρρωστημένο… το θέλω υγιές. Εδώ και λίγες μέρες ήρθε το τίποτα. Τον κουράζω και τον πρήζω υπερβολικά λέει! Ότι τον χάνω με τη συμπεριφορά μου. Αλλά πόση υπομονή να κάνει κανείς; Πόσο, το μαλάκα; Αλλά και να ξαναγυρίσει, παίζει να αλλάξει κάτι; Να επιλέξει τη δέσμευση ενώ τα έχει όλα χωρίς αυτή; Και αν ναι, πώς; Σ.

Σιγά μην επιλέξει τη δέσμευση. Get a life, αγαπητή. Και όταν (και αν) ξανάρθει για σεξ ή αγκαλιές ή σινεμά ή οτιδήποτε, ξανασυστηθείτε του μαζί με τα «θέλω» σας. Αλλιώς, ας τον πάρει ο άνεμος, ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος.

Υ.Γ. 1 Δεν ξέρω τι είδους υπομονή είναι αυτή που λέτε ότι κάνετε τη στιγμή που ο άλλος υποστηρίζει ότι τον πρήζετε. Μπορεί βέβαια ο τύπος να είναι της γνωστής συνομοταξίας πιέζομαι-που-αναπνέεις- δίπλα μου, αλλά από αυτά που γράφετε υποψιάζομαι ότι του αλλάξατε τον αδόξαστο εξ αρχής.

Υ.Γ. 2 Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πέσουμε στον έρωτα παρά μόνο με τα μούτρα. Υπάρχουν όμως προστατευτικές μάσκες από τη στιγμή που φάγαμε τα μούτρα μας πέφτοντας.


Αγαπητή Μυρτώ, έχω χάσει πλέον την ελπίδα μου ότι θα βρω κάποιον που θα με θέλει όπως θα τον θέλω. Ένας σωρός από μαλάκες κι εγώ ακόμα παρθένα στα 20 μου... Όχι! Δεν αναζητώ κανέναν πρίγκιπα! Φαίνεται όμως ότι κανένας δεν με πλησιάζει. Και δεν είναι ότι δεν βλέπομαι. Οι φίλες μου λένε πως είμαι πολύ όμορφη και πως κάποια στιγμή κάποιος θα με εκτιμήσει. Δεν ξέρω τι φταίει: το ότι είμαι αρκετά κλειστή σε όποιον μ’ αρέσει, το ότι δεν είμαι έτοιμη για σχέση, το ότι ψάχνω το ιδανικό; Αλλά δεν θέλω όλα αυτά να έρθουν στα 40! Θέλω να ζήσω τον έρωτα τώρα. Απάντησέ μου για να ξέρω και τη δική σου γνώμη. Το απελπισμένο Σ.

Άρα δεν είναι ότι δεν σας πλησιάζουν οι άλλοι, αλλά ότι δεν τους πλησιάζετε εσείς. Είπαμε να κλαιγόμαστε πού και πού, αλλά μη λέμε και ό,τι θέμε.

Υ.Γ. 1 Έχουμε πει εκατό χιλιάδες φορές ότι ο καθένας μας ωριμάζει σε διαφορετικούς χρόνους από τον πλησίον του. Ακούστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του και θα πάρετε μια καθησυχαστική απάντηση στο γιατί είσαστε ακόμα παρθένα στα 20.

Υ.Γ. 2 Προθεσμίες και στα γκομενικά; Δεν σας φτάνουν όλες οι άλλες, γαμώ τον ΦΠΑ μου;


Γεια σου, βρε Μυρτώ, είπα να στείλω να τα πούμε κι εμείς λιγάκι. Πρόβλημα δεν έχω (ναι, γέλα), απλά θέλω να ξεσπάσω για το περίεργο αυτό πράγμα που το λέμε ανθρώπινο οργανισμό! Κι ερωτώ, γιατί το άτιμο σύστημα να προκαλεί συναισθήματα για ανθρώπους που βλέπεις ότι κατά τ’ άλλα δεν σου ταιριάζουν και που δεν θα ήθελες καν να ανοίξεις σοβαρή συζήτηση, γιατί ξέρεις ότι θα λέτε τόσο άλλα πράγματα που θα σπαστείτε και που δεν είστε στο ίδιο μήκος κύματος γενικά στη ζωή; Και παρ’ όλα αυτά ένα μικρό του άγγιγμα να σε τρελαίνει, να σε ανάβει μόνο με το να πλησιάζει, η ερωτική χημεία να είναι αδιαμφισβήτητα και ξεκάθαρα εκεί, να ζηλεύεις τόσο όποια είναι με αυτόν τον αθώο και μόνο «φίλο» σου; Κι επειδή όπως είπαμε πρόβλημα για μία λύση δεν έχω, ξαναρωτώ: τι είναι αυτό το ολοκληρωτικά ερωτικό ένστικτο και πώς ελπίζουμε ότι θα ξυπνήσει ταυτόχρονα με το ολοκληρωτικά συναισθηματικό ένστικτο για να φτιάξουν αυτό που λέμε έρωτα; Πάντα μαζί βαράνε ή είναι αυτό κάτι ιδανικά άπιαστο και συμβιβαζόμαστε με έναν άνισο συνδυασμό;

Ένας περίεργος ανθρώπινος οργανισμός

Αν ήξερα αυτή την απάντηση τώρα θα ήμουν πειραματόζωο με ηλεκτρόδια στο κεφάλι. Ή θα μασούλαγα δάφνες και θα έλεγα χρησμούς σε ένα ιερό έξω απ’ τη βουλή. Σας παρακαλώ, συγκρατηθείτε επιτέλους. Σε λίγο θα με ρωτήσετε πώς δημιουργήθηκε το DNA και από τι πέθανε ο Τουταγχαμών.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ