Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 475

Δεν το ήξερα ότι ειλικρίνεια σημαίνει βγαίνω με την ντουντούκα στη γειτονιά και γίνομαι ρόμπα

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 475
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64194-142209.jpg

Μυρτωωωωώ, βοήθεια! Σε παρακαλώ, αν μπορείς, δημοσίευσε το γράμμα μου γιατί με επείγει και θέλω να πάρω απόφαση! Τι σου λέω τώρα. Λοιπόν, χωρίσαμε τον Σεπτέμβρη μετά από 4 χρόνια αρχικής ελεύθερης σχέσης (αυτός το ήθελε έτσι φυσικά), αλλά στη συνέχεια αναγκαστικά μπλέξαμε τα μπούτια μας γιατί φοιτητές και οι δύο, όπως και να το κάνεις έρχεσαι πιο κοντά υπό κάποιες συνθήκες! Και ήμασταν ουσιαστικά μαζί. Τώρα έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, χώρισαν οι δρόμοι μας και εκεί που είμαι μια χαρά με παίρνει ένα ωραιότατο μεσημέρι και μου λέει ότι κέρδισε ένα ταξίδι από μια εφημερίδα για χειμερινό προορισμό (χα χα) και ότι με σκέφτηκε και θέλει να πάμε μαζί! Μετά εγώ δεν θα τον ξαναδώ, μπαίνει και φαντάρος. Τι να κάνω, ρε γαμώτο; Να το πάω το τριημεράκι μου να δω και κάνα καινούργιο μέρος ή να μην του κάνω το χατίρι; Bοήθειααααααα 

Υ.Γ. 1 Τον θέλω πολύ, μου έχει λείψει μπορώ να πω.

Υ.Γ. 2 Είναι μ*$*(@%, με χρησιμοποιεί για να μη χάσει το ταξίδι.

Κάποια πάει να φάει τα μούτρα τηηηηηης…

Υ.Γ. Άμα θέλετε να δείτε καινούργια μέρη, μπείτε στο google map.


Αγαπητή Μυρτώ, είμαι 15 χρονών και με λένε Αλεξάνδρα. Το δικό μου πρόβλημα δεν αφορά το εάν νιώθω έτοιμη ή όχι για να κάνω έρωτα. Το πρόβλημα με το οποίο έρχομαι αντιμέτωπη καθημερινά είναι η αμφιβολία. Η αμφιβολία για το εάν πρέπει να είμαι ειλικρινής ή όχι. Καθημερινά ακούω τα αγόρια στην παρέα μου να συζητάνε για τσόντες. Κάθε φορά όμως που συμβαίνει αυτό, μιλάνε σαν να μη γνωρίζω τι πάει να πει απόλαυση του αυνανισμού ή σαν να μην έχω δει ποτέ μου τσόντα. Πιστεύεις πως θα ήταν καλύτερα να τους αφήσω να έχουν αυτή την εντύπωση ή να τους αποκαλύψω την αλήθεια;

Υ.Γ. Μένω σε μικρή πόλη και αν μαθευτεί τι κάνω σίγουρα όλοι θα με χαρακτηρίσουν ξεπεταγμένη και τσούλα. Βρίσκομαι πραγματικά σε αδιέξοδο. ΒΟΗΘΕΙΑ!

Σας φαντάζομαι εκεί που τα αγόρια λένε τις καφρίλες τους, να πετάγεστε ξαφνικά στη μέση και να λέτε «παιδιά, σόρι που σας διακόπτω αλλά βλέπω τσόντες και γνωρίζω τι πάει να πει απόλαυση του αυνανισμού». Και αυτοί να σας κοιτάζουν σα μοσχάρια και να σας απαντάνε: «Στ’ αρχίδια μας». Συγνώμη, σας ρώτησε κανείς; Σας ζήτησε κανείς να απαντήσετε ειλικρινά σε κάτι;

Υ.Γ. Επίσης δεν το ήξερα ότι ειλικρίνεια σημαίνει βγαίνω με την ντουντούκα στη γειτονιά και γίνομαι ρόμπα.


Κυρία Κοντοβά, κάνετε σοβαρό λάθος. Το 30% αλκοόλ του λικέρ δέν δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Τον έχω βουτήξει σε όλα τα είδη αλκοόλ ανάλογα με το τι προτιμάει η παρτενέρ μου (από κρασί –12% αλκοόλ– μέχρι ουίσκι και τεκίλα – πάνω από 40% αλκοόλ). Κανένα πρόβλημα, σας λέω, εκτός από το να μεθύσουν οι κυρίες από το πολύ... αλκοόλ!

Ε, μην επιμένετε, άμα σας λέω ξέρω, ξέρω. Το δικό σας μπορεί να είναι εξαίρεση, τι να πω, μπορεί να έχετε μόριο-καλέντουλα που εξουδετερώνει το τσούξιμο ή να εκκρίνετε κάποιο είδος ρετσινιού που επιταχύνει τη διάσπαση της αιθανόλης και κατ’ επέκταση να περιορίζεται η έκθεση του οργανισμού στην τοξικότητα της ακεταλδεΰδης, τι είπα πάλι ο επιστήμονας, ξεχειλίζω από τάλαντα, θα κατακτήσω την κορυφή όπως πάω.

Υ.Γ. Σύνδεση με τα προηγούμενα: Ο αναγνώστης με το μόριο κατά της ακεταλδεΰδης αναφέρεται στο γράμμα του ακριβώς προηγούμενου τεύχους το οποίο μιλάει για ατυχήματα από σεξουαλικά πειράματα.


Μυρτώ, θέλω να μου πεις τη γνώμη σου για κάτι. Είμαι 18 και μιλάω αρκετό καιρό με ένα παιδί, 22 αυτός, πραγματικά πολύ κομπλέ άτομο, φουλ αστείος, φουλ ανασφαλής και φουλ δεσμευμένος (3 χρόνια σχέση). Βέβαια, λέει συνέχεια πόσο μονότονη έχει καταντήσει η σχέση του και ότι είναι θέμα χρόνου να χωρίσει κτλ και ότι του αρέσω και κάτι άλλες δηλώσεις σχετικά βαρύγδουπες. Πρόσφατα τον συνάντησα και από κοντά, ήταν σκαλωμένος στη ζωή του αλλά εγώ συνειδητοποίησα ότι τον γουστάρω φουλ και όσο σκέφτομαι ότι είναι με άλλη με πιάνει μια τρελή μιζέρια. Ρε, σοβαρά, δεν ξέρω τι να κάνω, από τη μία τον θέλω, από την άλλη με ρίχνει τόσο η όλη κατάσταση που σκέφτομαι να ξεκόψω, μπέρδεμα, γενικά χάλια, είμαι σε πλήρη σύγχυση. Τι να κάνω; ΒερΜαρ.

Το είχα ξεχάσει ότι τις ίδιες μαλακίες τις λένε από τα 22.

Υ.Γ. 1 Διαισθάνομαι ότι προτού ξεκόψετε με το παιδί που είναι σε όλα φουλ, το ζόρι θα το τραβήξετε φουλ. Συλλυπητήρια.

Υ.Γ. 2 Και σκεφτείτε ότι αυτό είναι απλώς το τρέιλερ.

Υ.Γ. 3 Μην ξεχάσετε να μου ξαναγράψετε στα 28.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ