Trending Now

Πινακίδες κάνουν spoiler σειρών Νetflix σε όσους δεν μένουν σπίτι

Αφού δεν μένεις σπίτι, ορίστε τι έχεις να πάθεις

Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δύο φοιτητές στην Γερμανία κρεμάνε πινακίδες με spoiler σειρών Netflix για να τιμωρήσουν όσους δεν μένουν σπίτι.

Προσοχή: Προφανώς το άρθρο περιέχει spoilers για κάθε σειρά του Netflix που έχεις σκοπό να παρακολουθήσεις. Σε προειδοποιήσαμε!

Stay the fuck home: αυτό είναι το παγκόσμιο μήνυμα στο οποίο καλούμαστε να υπακούσουμε τις τελευταίες εβδομάδες, όσο η εξάπλωση του ιού COVID-19 λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις και η προστασία του εαυτού μας και των γύρω μας είναι απαραίτητη. Απλό. Παρόλα αυτά, τόσο στην χώρα μας όσο και σε άλλα μέρη του πλανήτη, αρκετοί είναι όσοι δεν φαίνεται πως έχουν διάθεση να υπακούσουν στον βασικό αυτό κανόνα και συνεχίζουν να σουλατσάρoυν ανενόχλητοι, αγνοώντας τον κίνδυνο. Αγανάκτησαν λοιπόν δύο φοιτητές του Miami Ad School στην Γερμανία και είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Πινακίδα με spoiler της σειράς Stranger Things

Ξεκίνησαν έτσι μία πολύ έξυπνη εκστρατεία, ανεβάζοντας πινακίδες με τεράστια spoiler των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix, έτσι ώστε την επόμενη φορά που αποφασίσεις να βγεις έξω χωρίς λόγο, να διατρέχεις τον κίνδυνο να μάθεις παραπάνω από όσα ήθελες για το Stranger Things ή το Love is Blind.

Πινακίδα με spoiler της σειράς Love is Blind


Oι φοιτητές ονομάζονται Seine Kongruangkit (art director) και Matithorn Prachuabmoh Chaimoungkalo (copywriter). Έκαναν τόσο καλή δουλειά με τον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκστρατείας που οι περισσότεροι πίστεψαν ότι είναι όντως ένα επίσημο campaign του Netflix και όχι ένα φοιτητικό πρότζεκτ. Εξέφρασαν όμως και την απογοήτευσή τους που δεν έλαβαν τα ανάλογα credits, καθώς η δημοσιότητα θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει μελλοντικές συνεργασίες.

Πινακίδα με spoiler της σειράς Νarcos


Η Seine και ο Matithorn ελπίζουν πως η έξυπνη ιδέα τους θα πείσει τους υπόλοιπους να μείνουν στο σπίτι και να είναι δημιουργικοί ή απλά να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές χωρίς spoiler που θα μπορούσαν να αποφύγουν. Οι ίδιοι αυτήν την στιγμή προσπαθούν να βοηθήσουν ένα νοσοκομείο της Bangkok, όπου η κατάσταση χειροτερεύει σταδιακά.

Πινακίδα με spoiler της σειράς La Casa de Papel

Ελπίζουν όμως πως τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα και όλοι θα επιστρέψουμε στην φυσιολογική ζωή.