- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οργή Χίτλερ με τους Έλληνες – Viral βίντεο για τον κορωνοϊό
«Δυστυχώς μένουν σπίτι» και η εξάπλωση είναι περιορισμένη
Έγινε viral η νέα διασκευή του βίντεο από την ταινία «Η Πτώση» με τον Χίτλερ και τους Έλληνες που μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού.
Δεν άργησε η νέα και εξίσου πετυχημένη διασκευή της ταινίας του Όλιβερ Χιρσμπίγκελ «Η Πτώση» για τις τελευταίες ημέρες του Αδόλφου Χίτλερ. Αυτή τη φορά το βίντεο προσαρμόζεται στα δεδομένα του νέου κορωνοϊού και ο επικεφαλής της ναζιστικής Γερμανίας ενημερώνεται για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού στη νότια Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα. Πληροφορείται από το επιτελείο του ότι οι Έλληνες μένουν σπίτι και ως εκ τούτου η εξάπλωση είναι περιορισμένη. Η Γερμανία δεν μετρά πολλά θύματα, ενημερώνουν οι αξιωματούχοι τον Φύρερ, καθώς δεν είχε μνημόνια ούτε έκλεισαν οι ΜΕΘ. Ωστόσο, ο Αδόλφος Χίτλερ εκνευρίζεται με την Ελλάδα, τα βάζει με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά.
«Όσοι πιστεύεται ότι οι Ρωμιοί θα μείνουν σπίτι, περάστε έξω», με τους περισσότερους εξ αυτών να βγαίνουν. Ουρλιάζοντας από τα νεύρα του, ο Χίτλερ λέει: «Είναι ανήκουστο! Είναι απολύτως εξοργιστικό. Κάθονται σπίτι και υπακούν τον Τσιόδρα και τον Χαρδαλιά. Ποιοι αυτοί! Αυτοί που όταν τους κλείσανε τα μπουζούκια στις 3 το πρωί, πήγαν να κάνουν επανάσταση. Και τώρα τραγουδάνε το "Θα Κάτσω Σπίτι". Τι να σου κάνουν και οι Ελληναράδες τελικά. Αυτοί που πάνε στα χωριά τους είναι λίγοι, πώς να εξαπλωθεί της προκοπής ο ιός».
Ενημερώνοντάς τον ένας αξιωματούχος πως δεν βοηθά και ο καιρός καθώς βρέχει συνέχεια, ο Χίτλερ απαντά: «Και τι έγινε; Πότε κλείνονται μέσα αυτοί;». Αναφερόμενος μετά στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, λέει πως όλη την ώρα μιλάνε για στατιστικά και για σχέδια και πως απαγορεύσανε και την κυκλοφορία. «Και τα άλλα τα ζαγάρια υπακούν στους ειδικούς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χίτλερ.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου γίνεται αναφορά στο κορωνο-όμολογο, στην εορταστική περίοδο του Πάσχα και αναρωτιέται γιατί τα Τζάμπο δεν έβγαλαν ούτε μία διαφήμιση, τον Γαϊτάνο δεν τον παίζουν στα ραδιόφωνα. Και κάθονται σπίτι; Με τις γυναίκες και τα παιδιά τους; Τέλος, απογοητευμένος από την υπακοή των Ελλήνων στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ο Αδόλφος Χίτλερ λέει πως το μόνο που του έχει απομείνει είναι να σαλέψουν από την πολλή καραντίνα και να αρχίσουν να βγάζουν τα καναρίνια βόλτα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για αναγκαίο μέτρο
Από την πολιτική σκηνή... στα trends του TikTok μέσα σε λίγες ώρες
Βέβαια, αλλιώς τα θυμάται η Ολίβια Κόλμαν και αλλιώς η Έμα Στόουν
Η αμήχανη στιγμή μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης
Τα ΣΥΝ και ΠΛΗΝ της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως — και τα άκουσε ο Γιάννης Νένες
Χιουμοριστική στιγμή, με τον Βρετανό μονάρχη να σταματά τον μακρύ χαιρετισμό των επισήμων
Ο ευρωβουλευτής προσκαλεί στον γάμο του με φόρμα αιτήσεων
Η τράπεζα του είχε ζητήσει δικαιολογητικά και έπραξε κατά γράμμα αυτό που του ζήτησαν
Η πλάκα που ξεκίνησε από το Δείπνο των Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο χωράει κι άλλο δηλητήριο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το γλυκό αφιερώθηκε στον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα
Το κακό το timing αυτά έχει...
Τραγούδησαν μαζί πολλές επιτυχίες
Δείτε την ερμηνεία του και την αντίδραση των κριτών
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Μάρτυρας που μίλησε σε τοπικά μέσα περιέγραψε την κατάσταση ως «σοκαριστική»
Η ατάκα που πάγωσε το TIME100 και το βλέμμα του Ντέιβιντ που τα είπε όλα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.