- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το τραγουδάκι του κορωνοϊού από το Βιετνάμ έγινε viral
Πώς να πλένεις τα χέρια τραγουδώντας και χορεύοντας
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου και του κόσμου το τραγούδι του Βιετνάμ για το σωστό πλύσιμο χεριών για τον κορωνοϊό.
Οι υγειονομικές αρχές σε όλο τον κόσμο στέλνουν μήνυμα στους πολίτες για τη σημασία του σωστού και συχνού πλυσίματος των χεριών ως μέτρο πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό.
Στο Βιετνάμ δημιούργησαν ένα μουσικό - χορευτικό βίντεο και πρόκληση για το πλύσιμο των χεριών, το οποίο πλέον έχει γίνει παγκόσμιο viral.
Δείτε το τραγούδι και τον χορό του κορωνοϊού:
Πρώτο κρούσμα μετά από τρεις εβδομάδες
Το Βιετνάμ ανακοίνωσε σήμερα ότι εντοπίστηκε ένα νέο κρούσμα του κορωνοϊού σήμερα, το πρώτο μετά από τρεις εβδομάδες, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δήμου του Ανόι, Νγκουγιέν Ντουκ Τσουνγκ.
Μια 26χρονη γυναίκα, η Νγκουγιέν Χονγκ Νουνγκ, εισήχθη σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας την Πέμπτη, αφού παρουσίασε υψηλό πυρετό. Η Νουνγκ επέστρεψε στη χώρα τη Δευτέρα από ένα ταξίδι στην Ευρώπη, κατά τη διάρκεια του οποίου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι.
Η νεαρή γυναίκα είναι το 17ο κρούσμα του Covid-19 στο Βιετνάμ. Οι υπόλοιποι 16 ασθενείς έχουν όλοι τους αναρρώσει και πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία. Δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα γιατί... πλένουν σωστά τα χεράκια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντίδραση της αστυνομίας και το χιούμορ του δήμου
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Το κόλπο για να μην περιμένεις 3 εβδομάδες έχει μια σκοτεινή πτυχή
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δημόσια τοποθέτηση από την ίδια
Ο Νταν Λέβι κατηγόρησε τον κωμικό Σέιν Γκίλις για μισογυνισμό
Εμφανίστηκε στη γιγαντοοθόνη του γηπέδου
Τι απάντησε η Frontier Airlines
Έγινε η πρώτη γυναίκα στη χώρα που πέταξε μόνη της με μαχητικό αεροσκάφος Saab JAS 39C Gripen
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η φωτογραφία που την «έκαψε»
Σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Η 30χρονη ηθοποιός παρέμεινε καθιστή όταν η πρώτη κυρία της Γαλλίας την πλησίασε και την χαιρέτησε στην επίδειξη της Louis Vuitton
Ήπιε καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά, παραδόξως όμως, η είδηση δεν βγήκε από εκεί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.