Trending Now

Φοιτητές ποζάρουν γυμνοί, για καλό σκοπό, σε ημερολόγιο

Είναι φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Σίδνεϊ και για 10η συνεχή χρονιά ποζάρουν γυμνοί σε ημερολόγιο, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε καλό σκοπό.

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sydney_veterinary_1_.jpg
© Pen News / Vets Bare In Mind

Φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Σίδνεϊ της Αυστραλίας ποζάρουν γυμνοί για 10η συνεχή χρονιά, με τα έσοδα της έκδοσης του ημερολογίου να πηγαίνουν σε ίδρυμα.

Η κτηνιατρική σχολή του Σίδνεϊ της Αυστραλίας θεωρείται μία από τις κορυφαίες του κόσμου, για την ακρίβεια βρίσκεται στην ένατη θέση παγκοσμίως. Η σχολή είναι γνωστή τα τελευταία δέκα χρόνια για τα «γυμνά ημερολόγια» που κυκλοφορεί, με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις, ξεπερνώντας τα 100 χιλιάδες δολάρια, να πηγαίνουν σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

sydney_veterinary_6.jpg
© Pen News / Vets Bare In Mind

Το ημερολόγιο του 2020 θα συγκεντρώσει χρήματα που θα δoθούν στο Black Dog Institute, ένα ίδρυμα αφιερωμένο στη βελτίωση της ζωής ανθρώπων που υποφέρουν από κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, αλλά και σε ανθρώπους που έχουν φτάσει κοντά στην αυτοκτονία. Οι φοιτητές ποζάρουν μαζί με διάφορα ζώα της φάρμας και φαίνεται να το χαίρονται.

sydney_veterinary_3.jpg
© Pen News / Vets Bare In Mind

Οι φοιτητές της σχολής του Σίδνεϊ μας λένε ότι οι κτηνίατροι φτάνουν πιο κοντά στην αυτοκτονία όσο κανένας άλλος εργαζόμενος στον κλάδο της ιατρικής και του συστήματος υγείας, κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Με αυτό τον τρόπο, θέλουν να σπάσουν το στίγμα της ψυχικής υγείας στον εργασιακό χώρο, να στρέψουν την προσοχή μας γύρω από αυτά τα θέματα και να μας ενημερώσουν.

sydney_veterinary_4.jpg
© Pen News / Vets Bare In Mind

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το ημερολόγιο του 2020 από τώρα, με τη μία κόπια να κοστίζει 20 δολάρια Αυστραλίας. 

sydney_veterinary_2.jpg
© Pen News / Vets Bare In Mind

9-61.jpg

2-81.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ