Trending Now

Προσπάθησε ο Τζάρεντ Λέτο να σαμποτάρει τον νέο «Τζόκερ»;

Τζόκερ εναντίον Τζόκερ

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jared_leto_1.1.jpg
Τζάρεντ Λέτο

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Τζόκερ στην «Ομάδα Αυτοκτονίας» προσπάθησε να εμποδίσει να γυριστεί ο «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς;

Οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται, αλλά και ούτε διαψεύδονται από την άλλη πλευρά, με τους εμπλεκόμενους να τηρούν «σιγή ιχθύος» και να μην σχολιάζουν καν το θέμα. Το Χόλιγουντ βέβαια έχει βουίξει και όταν βγαίνουν τέτοιες φήμες στο Χόλιγουντ, όλο και κάτι τρέχει.

the_joker_4.jpg
Τζάρεντ Λέτο

Ως γνωστόν, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-τραγουδιστής Τζάρεντ Λέτο ενσάρκωσε τον Τζόκερ στην ταινία «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») το 2016. Μία ταινία των DC Films / Warner Bros που έσκισε εμπορικά. Στη συγκεκριμένη ταινία ο Τζάρεντ Λέτο παίζει τον super-κακό Τζόκερ, πολύ επιτυχημένα θα λέγαμε.

Η ταινία βέβαια δεν ήταν επικεντρωμένη πάνω στον Τζόκερ αλλά γύρω από όλη την ομάδα, με το ρόλο της Μάργκοτ Ρόμπι σαν Χάρλεϊ Κουίν να την απογειώνει και να γίνεται αυτή το επίκεντρο.

Ο Τζάρεντ Λέτο σαν Τζόκερ εμφανίζεται για μόλις 10 λεπτά στην «Ομάδα Αυτοκτονίας», κάτι που δεν του «έκατσε καλά». Με την ανακοίνωση μίας καθαρά «Τζόκερ» ταινίας, μάλλον ήταν το «τελειωτικό χτύπημα». Λέτε να είχε στο μυαλό του μία μελλοντική «Τζόκερ» ταινία με πρωταγωνιστή τον ίδιο και σε σύνδεση με την «Ομάδα Αυτοκτονίας»; Πολύ πιθανόν.

jok_2.jpg
Χοακίν Φίνιξ

Οι φήμες λοιπόν λένε πως με την πρώτη ανακοίνωση της ταινίας του Τοντ Φίλιπς με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φίνιξ σαν Τζόκερ, ο Τζάρεντ Λέτο έβαλε «λυτούς και δεμένους» για να μην πραγματοποιηθεί η ταινία (σύμφωνα και με έγκυρα περιοδικά του χώρου, όπως το «The Hollywood Reporter»). Μίλησε σε παραγωγούς, ατζέντηδες και μάνατζερ για να κάνουν κάτι και να σταματήσουν την ταινία αλλά φυσικά δεν έγινε τίποτα. Όλα αυτά σαν φήμες πάντα.

Ο ίδιος δεν φαίνεται να επιστρέφει σαν Τζόκερ σε μελλοντική συνέχεια της «Ομάδας Αυτοκτονίας» και να επικεντρώνεται σε άλλους ρόλους.

Φήμες πως ο Τζάρεντ Λέτο κάλεσε σε ελληνικές αίθουσες γεμάτες 15χρονα δεν επιβεβαιώνονται επίσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ