Trending Now

Ο Χοακίν Φίνιξ σαν «Superboy», 30 χρόνια πριν τον «Τζόκερ»

Δείτε έναν 14χρονο «υπερήρωα» Χοακίν Φίνιξ μέσα από τις πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις το 1989 και την τρομακτική ομοιότητα με τον αδερφό του

Μάνος Νομικός
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O πρωταγωνιστής του «Τζόκερ», Χοακίν Φίνιξ, εμφανίζεται το 1989 στην τηλεοπτική σειρά «Superboy» με το footage «ρίχνει το ίντερνετ»

Αν «σκάψεις βαθιά» στο ίντερνετ, μπορείς να βρεις πραγματικούς θησαυρούς. Όπως αυτό το video με έναν 14χρονο Χοακίν Φίνιξ σαν «Superboy» το 1989, ένας μικρός ρόλος μέσα από την ομώνυμη σειρά του CBS.

Η σειρά έπαιξε από το 1988 μέχρι το 1992 και εξερευνά τα εφηβικά χρόνια του Κλαρκ Κεντ, την εποχή που αρχίζει να μαθαίνει για τις υπερδυνάμεις του σαν Superman.

Στο 20ό επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τίτλο «Little Hercules», ο Κλαρκ Κεντ (τον οποίον παίζει ο Τζον Νιούτον) επισκέπτεται έναν μαθητή-θαύμα και του προτείνει υποτροφία στο Shuster University. Αυτόν τον μαθητή, τον Billy Hercules, τον ενσαρκώνει ένας 14χρονος Χοακίν Φίνιξ (τότε έπαιζε με το όνομα … Λιφ Φίνιξ). Οι δυο τους γίνονται φίλοι και βρίσκουν πολλά κοινά σημεία στις ζωές τους.

Σε μία σκηνή ονείρου, ο Billy ονειρεύεται πως έχει τις ίδιες δυνάμεις με τον Superman και φοράει τη στολή του. Σε αυτή τη σκηνή, η ομοιότητα του Χοακίν Φίνιξ με τον αείμνηστο αδελφό του, Ρίβερ Φίνιξ, είναι τρομακτική.

Και το «Superboy» και το «Τζόκερ» προέρχονται μέσα από τον σύμπαν της DC Comics.