Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 465

Μυρτώ, γεια! Ντρέπομαι λίγο, αλλά θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 465
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μυρτώ, γεια! Σε παρακολουθώ χρόνια και πρώτη φορά είπα να γράψω... Ντρέπομαι λίγο, αλλά θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου. Φλέγον ζήτημα πάντα τα ερωτικά. Κι όσο μεγαλώνουμε, φτάσαμε τα 30, σαν να δυσκολεύουν. Άντε και βρήκες κάτι ενδιαφέρον εκεί έξω. Γνωρίζεστε, βγαίνετε, σου πετάει από την αρχή «δεν ξέρω τι θέλω», λες κι εσύ από μέσα σου «μήπως ξέρω εγώ;» Οπότε το συνεχίζεις, μπας και δείτε... Όλα ωραία και καλά μέχρι που αυτός ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει σχέση και το μπαλάκι είναι σε σένα πια... Δεν σε κοροϊδεύει, ήταν ξεκάθαρος απ’ την αρχή. Δεν μπορείς να του προσάψεις κάτι. Εσύ τι θέλεις τώρα, θα μου πεις. Εγώ θέλω αυτόν! Περίπου κάνα 2μηνο η ιστορία. Λίγο μικρότερος, «περαστικός» από την πόλη μου. Κάνα δυο χρόνια χωρισμένοι και οι δυο, αυτός από μια πολύ μεγάλη κι εγώ από μικρότερη σχέση... Έτσι όπως ήμασταν, έμοιαζε σχέση. Τους φοβίζει η ηλικία; (30 χρόνων θα θέλει γάμο και παιδιά…) Εγώ δεν πίεζα για περισσότερα. Γενικά είμαι κουλ... αν το συνεχίσω έτσι λες να αλλάξει γνώμη; Ή να το διακόψω τώρα που είναι νωρίς γιατί είμαι και τύπος που δένομαι, δεν μπορώ να κάνω μόνο σεξ; Δεκτή η απάντηση και σε mail.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Alex

Όπως πολύ σωστά είπατε κι εσείς, αυτά συμβαίνουν εκεί στα τριάντα, που ξαφνικά αρχίζουν να μην ξέρουν τι θέλουν – ενώ πριν μια χαρά ήξεραν και τι θέλουν και πώς να το κυνηγήσουν και πώς να το αποκτήσουν. Λοιπόν, δεν βλέπω άλλη λύση: επιλέγουμε αυστηρά τους εκεί στα εικοσιπέντε, τους βάζουμε κι ένα χρονοδιακόπτη να χτυπήσει στα εικοσιεννιάμιση μην τυχόν και ξεχαστούμε και γίνει ο γκόμενος κολοκύθα και ησυχάζουμε.

Υ.Γ. 1 Σόρι, αλλά αυτές τις μαλακίες τα «ήταν ξεκάθαρος απ’ την αρχή» εγώ τις ακούω βερεσέ. Ξεκάθαρος από την αρχή είσαι στις επαγγελματικές συμφωνίες, στα ασφαλιστικά συμβόλαια, στις ρυθμίσεις χρεών και σε οτιδήποτε άλλο δεν προϋποθέτει προσωπική σχέση – διότι όλα είναι προσωπικές σχέσεις και όποιος τις πιστοποιεί μόνο με επίσημη δημόσια δήλωση, είναι κάπως, πώς να το πω, κότα;

Υ.Γ. 2 Ωστόσο, επειδή μεταξύ των άλλων προτερημάτων μου είμαι και δίκαιος άνθρωπος, λαμβάνω υπόψη ότι το αγόρι σας προέρχεται από μεγάλη σχέση (και μάλιστα δηλωμένη επισήμως!). Που πάει να πει ότι πιθανότατα η καρδιά του να κατοικεί ακόμα αλλού, οπότε πάρτε το χαλαρά όσο αντέχετε και ζήστε τη στιγμή.

Υ.Γ. 3 «Ζήστε τη στιγμή». Δεν το πιστεύω. Έτσι που πάμε σε λίγο θα το ρίξω στον Κοέλιο.


Καλημέρα, Μυρτώ! Τους τελευταίους 6 μήνες δεν μου πάνε καλά τα πράγματα. Ήμουν με κάποιον μήνες και το τελείωσε κοντά στα Χριστούγεννα. Πόσο πια να κλάψω και πόσο να πιω; Τι άλλο να μου πουν κι οι φίλοι μου; Πρέπει να συνέλθω και δεν ξέρω το πώς, δεν ξέρω από πού να πιαστώ. Καμιά ιδέα;

Νομίζω ότι την καλύτερη ιδέα την εφαρμόζετε ήδη. Αν δεν κλάψετε, δεν πιείτε και δεν βασανίσετε τους φίλους σας τώρα, πώς θα πάτε στην επόμενη πίστα που περιλαμβάνει αποτυχημένα τσιλιμπουρδίσματα εδώ κι εκεί; Κι αν δεν περάσετε από την πίστα των τσιλιμπουρδισμάτων πώς θα πάτε στη μεθεπόμενη, που περιλαμβάνει βραχύβια επανασύνδεση με το πρώην αγόρι σας, οριστικό χωρισμό και οριστικό μπούχτισμα;

Υ.Γ. Μ’ αυτά και μ’ αυτά πιάσαμε Ιούνιο. Αν δεν έχετε συνέλθει μέχρι τότε, μην ανησυχείτε, θα έρθουν οι εκλογές και θα συνέλθετε μια και καλή. Τουλάχιστον από το γκομενικό.


Μυρτώ μου, καλή χρονιά..! Τα έχω κάνει σκατά. Αυτός 8 χρόνια μεγαλύτερος μου και κολλητός του αδερφού μου. (Εγώ είμαι 25, ανήλικη δεν με λες.) Τον γνώρισα τυχαία σε ένα δείπνο. Μπαμ και κάτω. Άρχισα να του στέλνω πού και πού (κάθε 20 μέρες η γελοία ερωτευμένη). To αποτέλεσμα; Όποτε του έστελνα μου έγραφε χαμούς. Μετά ξύπνησα και λέω «υπάρχουν και άλλοι». Αυτός κάπως κουνήθηκε, αλλά όχι κάτι φοβερό. Είμαι όντως το stadaraki του; Πώς τον ξεπερνάμε; Όλο αυτό μέσω διαδικτύου, γιατί έχουμε ΚΑΙ απόσταση χιλιομετρική..

Υ.Γ. Και να φανταστείς, μέχρι τότε έπαιζα δεξιά αριστερά. Πόσο αστεία είμαι... αχ.

Γνωριστήκατε τυχαία σε ένα δείπνο και φλερτάρατε ή σας ήρθε εσάς μπαμ και κάτω, ενώ ο άλλος δεν είχε ιδέα; Αν ισχύει το πρώτο, σταματήστε να τον πολιορκείτε στο φέισμπουκ. Αν ισχύει το δεύτερο, σταματήστε να τον πολιορκείτε στο φέισμπουκ.

Υ.Γ. 1 Σας θέλει δε σας θέλει, ανακαλύψτε το δοκιμάζοντας κάτι πιο ανθρωπένιο για να κάνετε επαφή, ας πούμε ένα τηλεφώνημα, αυτό το πρωτόγονο είδος επικοινωνίας που συνηθιζόταν πολύ στην εποχή του χαλκού. Αλλιώς είναι να ακούς τη φωνή του άλλου κι αλλιώς να κουβεντιάζεις με μια γραμματοσειρά.

Υ.Γ. 2 Τι πάει να πει «μου έγραφε χαμούς» σε ελληνική μετάφραση;


Μυρτώ, θέλω να πω σε όλους να μη μασάνε και να μην τους παίρνει από κάτω. Βρήκα δουλειά και γκόμενα μέσα στην ίδια μέρα! Keep calm and go on! Χαρά, εργασία και αισιοδοξία!

Και ανάπτυξη. Ξεχνάτε το βασικότερο και με στεναχωρείτε.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.