Trending Now

Οδηγοί ταξί φωτογραφίζονται ημίγυμνοι για το ημερολόγιο του έτους

«Οι 12 πιο σπινθηροβόλοι και χιουμορίστες οδηγοί της Νέας Υόρκης»

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
taxi_driver.jpg
© NYC Taxi Drivers Calendar

Οι οδηγοί ταξί της Νέας Υόρκης φωτογραφίζονται ημίγυμνοι και με χιούμορ για να γεμίσουν το ημερολόγιο του έτους

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν ημερολόγια με φωτογραφίες μοντέλων, πυροσβεστών, αγροτών και αστυνομικών, αλλά στη Νέα Υόρκη αναγνωρίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες που πρέπει να κοσμούν τους τοίχους των σπιτιών μας κάθε μέρα του έτους. Ποιοι; Μα φυσικά οι οδηγοί ταξί, που μεταφέρουν τους νεοϋορκέζους καθημερινά όπου θέλουν, παλεύοντας με την βασανιστική κίνηση της πόλης τους.

Το ημερολόγιο περιλαμβάνει, όπως αναφέρεται στην περιγραφή, τους 12 πιο «σπινθηροβόλους», αλλά και «χιουμορίστες» οδηγούς της Νέας Υόρκης, σε ημίγυμνες αστείες πόζες δίπλα, μέσα, αλλά και πάνω στα ταξί τους. Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του πηγαίνει στο University Settlement της Νέας Υόρκης, έναν οργανισμό που βοηθάει μετανάστες και χαμηλόμισθες οικογένειες να σπουδάσουν και να βρουν εργασία.

Οι προπωλήσεις για το ημερολόγιο του 2020 έχουν ξεκινήσει, αλλά ακόμα δεν μας έχουν αποκαλυφθεί οι φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τους μήνες μας αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει από το να απολαύσουμε εκείνες των προηγούμενων ετών.   






 

 


















 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.