Trending Now

Είναι αλήθεια: Έρχεται το πρώτο pop-up με θέμα «Τα Φιλαράκια»

Θα στηθεί στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων της σειράς

Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πρώτο pop-up με θέμα «Τα Φιλαράκια» έρχεται στη Νέα Υόρκη με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς.

Η σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο (ανάμεσά τους κι εγώ) θα γιορτάσει τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της στο NBC αυτό το φθινόπωρο. Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros σε συνεργασία με το Superfly ετοίμασαν μια pop up εμπειρία αλά Φιλαράκια στη Νέα Υόρκη.

Ο χώρος θα δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά θρυλικά σκηνικά, όπως το σαλόνι του Τσάντλερ και του Τζόι με τις ανακλινόμενες πολυθρόνες και το ποδοσφαιράκι. Τη μωβ πόρτα της Μόνικας και της Ρέιτσελ. Τη στενή σκάλα όπου ο Ρος, ο Τσάντλερ και η Ρέιτσελ προσπαθούσαν να ανεβάσουν έναν καναπέ με «στροφές». Τον καναπέ του Central Perk. Ακόμα και το συντριβάνι που φαινόταν στους τίτλους αρχής. Το SoHo pop-up θα έχει αξεσουάρ και κοστούμια, ενώ θα δίνει στους φαν την ευκαιρία να μάθουν μερικά από τα καθαριστικά tips της Μόνικας ή να χαζέψουν τα αγαπημένα πράγματα της Φοίβης.

Το pop-up κατάστημα θα ανοίξει στις 7 Σεπτεμβρίου και θα λειτουργεί έως τις 6 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, με εισιτήρια στα $29,50.