- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Δεν έχω καλά-καλά δεκαοχταρίσει και έχω κάνει σεξ με πέντε άντρες (όχι ταυτόχρονα – ακόμα, τουλάχιστον). Στους πέντε αυτούς συγκαταλέγονται και: ένας παιδικός φίλος του αδερφού μου 6 χρόνια μεγαλύτερος (και μάλιστα μέσα στη θάλασσα), ένας παντρεμένος με παιδιά 18 χρόνια μεγαλύτερoς κι ένας Αφρικανός. Μεταξύ μας, την παραμικρή ντροπή δεν νιώθω – εντάξει, λιγάκι μόνο για τον παντρεμένο, αλλά κι αυτός είναι περίεργη περίπτωση! Δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας επειδή είμαι σεξουαλικώς απελευθερωμένη. Επίσης, την απελευθέρωσή μου αυτή δεν την αποδίδω στο νεαρό της ηλικίας μου. Ποιος θα με κρίνει, λοιπόν; Οι ανέραστοι μεσήλικες; Οι καταπιεσμένοι νέοι; Ποια κοπέλα –ειλικρινά και χωρίς ταμπού– δεν θα ήθελε να έχει παρόμοιες εμπειρίες; Προς Θεού, δεν υποστηρίζω ούτε ότι είμαι παράδειγμα προς μίμηση, ούτε ότι οι πράξεις μου είναι αξιέπαινες. Όμως, όλοι έχουμε «αμαρτήσει». Ο καθείς με το δικό του τρόπο και ο καθείς ξέρει καλύτερα το μέγεθος των «αμαρτημάτων» του. Ας αφήσουμε τον καθένα, αν το επιθυμεί, να κρίνει ο ίδιος τον εαυτό του.
-Δεσποινίς Νόβα
Από αυτά που γράφετε συμπεραίνω ότι η συνείδησή σας δεν γνωρίζει το παραμικρό σύνορο ηθικής και λυπάμαι. Δεν σας στηλιτεύω για τις ακραίες εμπειρίες σας, ήταν εξάλλου μοιραίο να σας συμβούν, αφού επιτρέψατε στον εαυτό σας ηδονικές πράξεις λαγνείας πριν από το γάμο σας. Ο Θεός μάς έδωσε όση δύναμη χρειαζόμαστε για να ελέγξουμε τις παρορμήσεις μας. Ποια είστε εσείς, λοιπόν, η εκπρόσωπος της νεωτερικότητας, που τολμάτε να βάζετε τον εαυτό σας πάνω από τον Θεό; Είδατε πουθενά στη Βίβλο να λέει «γαμάτε αλλήλους»; Μέχρι πού έχει φτάσει η ελαστικότητα των ηθών σας; Μήπως αυνανίζεστε; Μήπως είστε απ’ αυτούς που αγοράζουν στα μικρά παιδιά τον Φέρμπι τον αντίχριστο και βάζετε το σατανά στα ελληνικά σπίτια; (www.youtube.com) Μήπως διατηρείτε φιλικές σχέσεις με τον Φώτη Σεργουλόπουλο; Σε λίγο θα πείτε και μπράβο στους τοιούτους που θέλουνε να παντρεύονται και να κάνουν τοιουτάκια. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, απλά ζητώ την άμεση σύγκλιση της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την αντιμετώπιση όλων αυτών των θεμάτων και την επιβολή των δεόντων. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Λιάγκας.
Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο, αγαπητή, για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Δεν διεκδικώ για τον εαυτό μου το ρόλο του δικαστή και φυσικά δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει το μέγεθος των αμαρτημάτων σας. Θα μπορούσα όμως να σας πω μια γνώμη, αν μου το περιγράφατε σε εκατοστά.
Είσαι λοιπόν φοιτήτρια επί πτυχίω, απογοητευμένη από τους άντρες... Κι εκεί που έχεις φάει καταθλιψάρα τρελή, ούσα σε σκατοφάση λόγω παρελθόντος (ελεύθερες σχέσεις και κουλά... άσε μας, κουκλίτσε μου!), ένα βράδυ γνωρίζεις ΤΟ τέλειο παιδί και σου ζητάει τηλέφωνο. Την επόμενη σε παίρνει, βγαίνετε, ζουζουνίζετε ατελείωτα και παντού, δεν ξεκολλάτε, σε παίρνει συνέχεια στο τηλέφωνο, ζητάει να σε βλέπει κάθε μέρα... Και εσύ η δύσπιστη κρατιέσαι, επιφυλάσσεσαι, δεν τον ζαλίζεις και τον αφήνεις να σε παίρνει αυτός, ενώ την ίδια ώρα τρίβεις τα μάτια σου και απλά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ότι υπάρχει τέτοιο παιδί, που λέει και εννοεί τις φράσεις: μονογαμικός, σχέση, εμείς, θα περιμένω όσο θέλεις, κάνω σεξ μόνο όταν είμαι ερωτευμένος, θα πάμε εκεί μαζί, και έχει γνωρίσει την οικογένειά σου μέσα σε μια βδομάδα (κι εσύ επίσης)... Δεν περνάνε 10 μέρες, και εκεί που λες «ας το πιστέψω κι ας αφεθώ…» τσααακ έρχεται και σου λέει «νιώθω πίεση και θέλω να το λήξουμε εδώ».
Ο ίδιος άνθρωπος που ήθελε να τα κάνει όλα μαζί σου, που ερχόταν από τη σχολή να σε δει και ας αργούσε στη δουλειά, που τον δούλευαν οι φίλοι του για σένα, που σε έπαιρνε τηλέφωνα και έστελνε μηνύματα το Σαββατόβραδο ενώ ήσασταν και οι δύο έξω με παρεάκι και μετά σου έκανε σκηνή γιατί δεν απάντησες όταν το είδες, αυτός ο άνθρωπος νιώθει πίεση. Θα τρελαθώ. Θα τρελαθώ τελείως. Κι εγώ, η ηλίθια, είχα αρχίσει να τον πιστεύω και ήθελα να του τα δώσω όλα. Πες μου, ρε Μυρτώ μου, γιατί θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Μήπως ένιωσε περίεργα, Λέων άνθρωπος, που είμαι σπουδαγμένη, σκέφτομαι να πάω στα εξωτερικά, έχω τις ξένες γλώσσες μου, τη συμμετοχή σε εθελοντικές ομάδες ιντερνάσιοναλ, ενώ εκείνος είναι ένα παιδί του χωριού που μόνο τη δουλειά του έχει και ούτε ένα lower, βρε αδερφέ;
Η επιστημόνισσα
Και είπεν ο Κύριος: «Αδάμ, παιδί μου, λυπάμαι που στο λέω αλλά η αυτοεκτίμησή σου είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ελληνικό χρέος. Κατά βάθος νιώθεις ένα μεγάλο ζίροου. Και γι’ αυτόν το λόγο βλέπεις τις γυναίκες όπως βλέπει η ΑΕΚ την Α΄ Εθνική. Και τις λιγουρεύεσαι ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους, σαν έπαθλα. Όταν, γουατ-ε-σαρπράιζ, το έπαθλο σκοντάψει και πέσει στα χέρια σου, νιώθεις ότι για να δόθηκε σε σένα μάλλον δεν άξιζε φράγκο. Και χάνεις αυτομάτως την εκτίμησή σου. Για λέγε τώρα, να κόψω απόδειξη ή να κάνουμε καλύτερη τιμή;»
Υ.Γ. 1 Όσα φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Υ.Γ. 2 Σόρι για την ΑΕΚ. Πονάω και που το ’γραψα.
Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το απόσπασμα έχει ανασυρθεί ξανά στα social media
Σημείο καμπής για τη διάδοση του όρου υπήρξε το ταξίδι του streamer Χασάν Πίκερ
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της οικογένειας Μπέκαμ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όχι, δεν είναι αυτός που νομίζετε ο Αντώνης της παπαδιάς
«Άκουσε το τραγούδι και μεράκλωσε» - Η αντίδραση των παρουσιαστών.
Το viral βίντεο στο Youtube με 3.5 εκατομμύρια προβολές σε 5 ημέρες και η συγγνώμη του
Ο Μπο μύρισε κομμάτι ρούχου του για να εντοπίσει το αγορί
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Δεν είναι τέλειο, αλλά εδώ και χρόνια κάνει τη δουλειά του αθόρυβα
Όταν το πορτοφόλι αδειάσει μέχρι που είμαστε ικανοί να φτάσουμε ;
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το ευτράπελο με την ανακοίνωση του νικητή
Έχουμε το κλικ της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα
«Ξέρω ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος, όμως όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη», είπε ο γνωστός τραγουδιστής
Άφησε την Κρήτη για να εργαστεί στο Atlantis του Nτουμπάι, ανάμεσα σε χιλιάδες θαλάσσια είδη και καρχαρίες
Δείτε βίντεο από την παρέμβασή του
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές: Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στο τέλος Ιανουαρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.