Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 703

Ποιος άντρας δε θα ’θελε δίπλα του μια γυναίκα που να λέει τη φράση «λιώνω σα βούτυρο στον ήλιο»;

Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 703
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Μυρτώ Κοντοβά απαντά σε ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά.

Χαίρεται... είναι μια όμορφη δεσποινίς που έχω «γνωρίσει» στη δουλειά μου στη Γλυφάδα, έχει έρθει ήδη 3 φορές και δεν ξέρω, χωρίς να φανώ και πέφτουλας και να δημιουργήσω αμηχανία αλλά και θέμα στη δουλειά μου… να της ζητήσω να βγούμε για καφέ ή να της ζητήσω το προφίλ της; Το ότι βάζω το «γνωρίσει» είναι επειδή δουλεύω σε χώρο για μασάζ… 
Υ.Γ. Κάτι ακόμα, το να κάνεις να ζηλέψει κάποιος μπορεί να βοηθήσει να ξεκαθαρίσει μια κατάσταση ή θα την κάνει χειρότερη; Τι πιστεύετε;

Πιστεύω πως δε θα ’ταν κακό να κάνουμε έτσι λίγο μια προσπάθεια να συνέλθουμε σ’ αυτή τη στήλη διότι έρχονται και εκλογές και όσο να ’ναι  μια κάποια σοβαρότητα τη θέλει η κάλπη.

Υ.Γ. 1 Από αυτά που γράφετε συμπέρανα ότι δουλεύετε σε επιχείρηση μασάζ και ήρθε μια όμορφη κοπέλα και της κάνατε μασάζ και τώρα θέλετε να βγείτε μαζί της διότι σάς ενδιαφέρει ερωτικά και αναρωτιέστε με ποιον τρόπο να την πλησιάσετε. Η γνώμη μου είναι να μην την πλησιάσετε διότι δεν υπάρχει τρόπος να πλησιάσετε μια άσχετη πελάτισσα που έρχεται να χαλαρώσει μισή ωρίτσα και να επιστρέψει στις σκοτούρες αυτού του μάταιου βίου χωρίς να ’χει να σκέφτεται κι από πάνω πώς θα αντιμετωπίσει κάποιον που ξαφνικά του τη βάρεσε και τη γουστάρει. Ό,τι και να της πείτε, είτε για καφέ, είτε για τσάι, είτε για χαμόμηλο, είτε για facebook, αν δεν ενδιαφέρεται, θα νιώσει αμήχανα, άβολα, κουλά. Εκτός αν σας έδωσε κάποιο σχετικό σήμα ότι ενδιαφέρεται. Αν ναι, η γνώμη μου είναι να την πλησιάσετε ανοίγοντας πρώτα μια χαλαρή συζήτηση χωρίς να ζητήσετε τίποτα και την επόμενη φορά που θα έρθει, ανάλογα με το πώς τη βλέπετε να αντιδρά, να αποφασίσετε την κίνησή σας. Η οικειότητα έρχεται χωρίς βιασύνη.

Υ.Γ. 2 Τι σημαίνουν τα αποσιωπητικά μετά τη λέξη «μασάζ»;  Τίποτα, απλώς τα βάλατε για έμφαση; Α οκ.


Καλησπέρα. Καταρχάς, κυρία Κοντοβά, πολύ ευρηματικός και ευφάνταστος ο τρόπος γραφής σας. Κατά δεύτερον θα ήθελα το email της 30 χρόνων, κορίτσαρος 1.75 του τεύχους 702, αν είναι εύκολο για να της εξηγήσω τα λάθη της.
Μετά τιμής, Γ.Π.

Όσο και να με καλοπιάνετε μέιλ δεν δίνω. Αν ο κορίτσαρος διαβάζει –που εννοείται πως διαβάζει– και ψάχνει κάποιον να της εξηγήσει τα λάθη της, είμαι βέβαιη ότι θα βρεθεί ο τρόπος να της δώσετε τις πολύτιμες συμβουλές σας για το πώς θα πορευτεί στο σωστό μονοπάτι. Καλή επιτυχία εύχομαι.


Μυρτώωωωωωωωωω, πού είσαι; Δεν αντέχω άλλο, θέλω να το μοιραστώ!!! Μυρτούδι μου, έχω γνωρίσει έναν άντρα... αχ!!! Άντρας, με Α κεφαλαίο. Εξαιρετική ευφυΐα, για να ξεκινήσω από τα θεωρητικά, που είναι και ζωτικής σημασίας πράγματα για εμάς τα εγκεφαλικά κορίτσια. Κορμί δυνατό (χμμ, το πιάνουμε το υπονοούμενο;), δάχτυλα μαγικά!! Μοναδική τεχνική σεξ, αλήθεια, έχω λιώσει σαν το βούτυρο στον ήλιο!! Και Κύριος (κι άλλο κεφαλαίο γράμμα) στους τρόπους και στη συμπεριφορά! Όλα αυτά στην απίστευτη ηλικία των fifty something;;; Τα χάνω τα λογάκια μου... Οι οργασμοί έρχονται απανωτά, ο επόμενος πριν καν να φύγει ο προηγούμενος! Μου γαμάει το κορμί, το μυαλό, όλα, με έχει κάνει άνω κάτω!! Ακόμη κι εξ αποστάσεως, σε άσχετη στιγμή, με μνμ τριών λέξεων κι άντε να τη συμμαζέψεις την κάβλα μετά και να μπεις σε μίτινγκ. Και θα μου πεις «σιγά, ρε κοπελιά, κάβλωσες κι εσύ και νομίζεις ότι κάτι έγινε». Κι όμως... Δεν είναι χτεσινή υπόθεση, ούτε στιγμιαία διάθεση, κοντεύει ένας χρόνος!! Κι έχω σαφέστατη εικόνα του τι κυκλοφορεί. Μήπως δεν έχω φάει χρόνους και καιρούς να αναζητώ αυτό το πλάσμα που πίστευα πια ότι υπάρχει μόνο στη φαντασία; Κι αυτός ήταν εκεί, δίπλα μου, Μυρτούλα! Ο θεός ήταν μέρος της καθημερινής μου ρουτίνας, για πολύ καιρό προτού εμφανιστεί η αφορμή για να επεκταθεί η κουβέντα μας πέρα από το «καλημέρα σας» και το «πώς είστε». Κορίτσια μου, ωραίες οι βόλτες οι νυχτερινές, αλλά είμαι σίγουρη πια ότι το υπέροχο σεξ το βρίσκεις την ημέρα, στις απλές δραστηριότητες που έχουμε όλοι. Τον νου σας!
Φιλιά πολλά, Μία Άλλη

Να πείτε σ’ αυτόν με το δυνατό κορμί και τα μαγικά δάχτυλα ότι είναι εξίσου τυχερός μ’ εσάς. Ποιος άντρας δε θα ’θελε δίπλα του μια γυναίκα που να λέει τη φράση «λιώνω σα βούτυρο στον ήλιο»;


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».