Trending Now

Το «Βουνό» του GOT είναι (και πάλι) ο δυνατότερος άνδρας της Ευρώπης

Μην παίζεις με τα σίδερα...

Μάριος Βελέντζας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γκρέγκορ Κλεγκέιν ήταν ο τελευταίος αντίπαλος που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις στον φανταστικό κόσμο του Game of Thrones. Το μέγεθος και η σωματική του διάπλαση δεν άφηναν περιθώρια για πολλά πολλά στον... δύσμοιρο που θα είχε την ατυχία να βρεθεί απέναντί του. Ο Ομπερίν Μαρτέλ το κατάλαβε μια και καλή.

Πλέον ως Ρόμπερτ Στρονγκ (να 'ναι καλά ο Κουάιμπερν) έχει γίνει η σκιά της Σέρσεϊ Λάννιστερ, λειτουργώντας ως… final boss: Αν θες να σκοτώσεις την Queen Σέρσεϊ, πρέπει πρώτα να τον εξολοθρεύσεις. Το «Κυνηγόσκυλο» δηλώνει έτοιμο να το κάνει...

Ο Χάφθορ Τζούλιους Μπγιόρνσον, ο Ισλανδός ηθοποιός που υποδύεται τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, δεν σταματά να συγκεντρώνει διακρίσεις για την τρομακτική του δύναμη. Πλέον, είναι και επίσημα ο «Δυνατότερος Άνδρας στην Ευρώπη» για 5η φορά στην «καριέρα» του.  Ο διαγωνισμός έγινε στο Λιντς της Αγγλίας και το «Βουνό» έκανε το back to back, σαρώνοντας στα αγωνίσματα:

  • log lift challenge
  • 350kg axle deadlift
  • tyre flip
  • chain drag
  • Pillars of Hercules
  • Atlas Stones.

Μεταξύ άλλων κατάφερε να κάνει 10 άρσεις θανάτου με 350 κιλά!

Μετά τη νίκη και την απονομή του τίτλου, το «Βουνό» ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, την πανέμορφη σύζυγό μου και όλους μου τους φίλους για τη βοήθεια και την υποστήριξη. Προπονήθηκα κάθε ημέρα για να προετοιμαστώ για τον διαγωνισμό.

» Μπορώ να σηκώσω 1.360 κιλά και να καταναλώσω 10.000 θερμίδες την ημέρα. Πρέπει να τρώω κάθε δύο ώρες για να διατηρώ τη σιλουέτα μου».

Ο Μπγιόρνσον έχει ύψος 2,10 μ. και ζυγίζει 181 κιλά. Είναι παντρεμένος με την Κέλσεϊ Μόργκαν Χένσον, η οποία αντικρίζει τον κόσμο από το 1,57 και το βάρος της δεν ξεπερνά τα 56 κιλά.   


Ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema1HD και Novacinema1