Trending Now

Τυλίξου σαν μπουρίτο με αυτήν την κουβέρτα

Παραγγείλτε την και τυλιχτείτε με αυτήν ενώ τρώτε το μπουρίτο σας

Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σου αρέσουν τα μπουρίτο και να χουχουλιάζεις στον καναπέ; Τότε θα χαρείς να μάθεις ότι υπάρχει κάτι, το οποίο συνδυάζει και τις δύο σου αγάπες (που απ’ ό,τι φαίνεται είναι οι μεγάλες αγάπες και όλου του internet).

Πρόκειται για την «Κουβέρτα Μπουρίτο», που ουσιαστικά είναι μία λεπτή κουβέρτα σχεδόν 100% ίδια με μία τορτίγια. Οι μόνες τους διαφορές είναι ότι η κουβέρτα είναι λίγο μεγαλύτερη από 1μιση μέτρο και ότι – προφανώς – δεν τρώγεται.

Την ύπαρξη του προϊόντος έκανε γνωστή η χρήστης του Twitter, Katreenawhh, όταν ανέβασε τρεις φωτογραφίες της από την κουβέρτα, στην μία εκ των οποίων η ίδια ήταν τυλιγμένη σαν μπουρίτο. Ωστόσο, έκανε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να την θέλουν, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία της γάτας της τυλιγμένη σε αυτήν, ή αλλιώς την φωτογραφία ενός «purrito», όπως το ονόμασε.

Φαίνεται ότι η «Κουβέρτα Μπουρίτο» εξαντλήθηκε στο Amazon, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η Katreenawhh μοιράστηκε στον λογαριασμό της το link μίας άλλης ιστοσελίδας που την πουλάει, οπότε μπορείτε να την παραγγείλετε και να τυλιχτείτε με αυτήν, ενώ τρώτε ένα μπουρίτο.