Trending Now

Μια μέρα στη ζωή της Τερέζας Μέι με τον... Τζον Σνόου (video)

Ο Κιτ Χάρινγκτον τρολάρει το Brexit και το δικό του Game of Thrones

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κιτ Χάρινγκτον
Κιτ Χάρινγκτον / © YouTube

Ο Κιτ Χάρινγκτον ή βασιλιάς του Βορρά Τζον Σνόου ανέλαβε το περασμένο Σάββατο τον ρόλο του οικοδεσπότη στο καλύτερο σατιρικό σόου της αμερικανικής τηλεόρασης, το Saturday Night Live και έδωσε ρεσιτάλ. Ο Τζον Σνόου που δεν ξέρει τίποτα έκανε τα πάντα: αφού τρόλαρε για τα καλά το δικό του Game of Thrones έπιασε το Brexit και την Τερέζα Μέι.

Στο απολαυστικό βίντεο, που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου και τιτλοφορείται «Μια ημέρα από τη ζωή της Τερέζας Μέι», η Κέιτ ΜακΚίνον ενσαρκώνει τη βρετανίδα πρωθυπουργό που αντιμετωπίζεται ως παρίας από τους συμπολίτες της, ακόμη και από τα βρετανικά περιστέρια που την κουτσουλάνε. Μέχρι που εμφανίζεται ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, σε μια πιο γοητευτική εκδοχή (Κιτ Χάρινγκτον). Οι δύο τους χορεύουν και ανταλλάσσουν ένα φλογερό φιλί! Κατόπιν, η Μέι επιστρέφει στο βρετανικό Κοινοβούλιο κι ενημερώνεται από τον περιχαρή Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών ότι επιτέλους η πρότασή της για το Brexit ψηφίστηκε ομόφωνα, με τους βουλευτές να την αποθεώνουν.

THE CURE- PLAY FOR TODAY


Η εκπομπή δεν άφησε σε χλωρό κλαρί το «Game of Thrones», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σκετς  μάθαμε για όλα τα επερχόμενα σίκουελ, πρίκουελ και spin-offs της σειράς. Το «Castle Black» είναι μια σειρά για τον απαγορευμένο έρωτα του Τζον Σνόου για μία... νεκροζώντανη, ενώ το «Arya» μια σειρά κινουμένων σχεδίων αντίστοιχη με το «Daria» που έδειχνε κάποτε το MTV. Ο Σαμ και η Γκίλι αποκτούν το δικό τους sitcom, ενώ όλα τα λεφτά είναι η εμφάνιση των πρωταγωνιστών του «Law and Order: SVU» στη νέα σειρά που θα λύνει τα εγκλήματα στο Γουέστερος.

New HBO Shows - SNL

Αλλά και στον εναρκτήριο μονόλογο του Κιτ Χάρινγκτον έγιναν παρεμβάσεις από τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά Εμίλια Κλαρκ (Ντενέρις Ταργκάριεν) και Τζον Μπράντλεϊ (Σάμιουελ Τάρλι), τον Βασιλιά της Νύχτας και τη σύζυγό του, Ρόουζ Λέσλι, που ήθελε να μάθει με τί λεφτά θα ζήσουν τώρα που τελείωσε η δουλειά στο «Game of Thrones».

Kit Harington Monologue - SNL

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ