Trending Now

MasterChef: Το Twitter έλιωσε με τα γλυκόλογα του «Κρατς»

Η ατάκα του Χρήστου Μπάρκα που έκαψε καρδιές και έκανε τους κριτές να τον αποκαλέσουν... Σατανά

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
krats.jpg
MasterChef 3/@Twitter

«Μιλάει πολύ ωραία, είναι και ομορφόπαιδο, έχει ωραία μάτια να πούμε την αλήθεια» ανέφερε ο Ζαχίρ, δικαιολογώντας την απόφασή του να επιλέξει τον Χρήστο Μπάρκα (κατά κόσμον «Κρατς») να παρουσιάσει τα τρία μενού της κόκκινης ομάδας.

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αφήνει το στίγμα του πριν από την έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας (σ.σ. με το νεύμα αλά… Ανδρέας), οι δύο ομάδες κλήθηκαν να φτιάξουν δύο διαφορετικά μενού και ένα vegan για την οικονομική θέση της Aegean και της Olympic Air. Και ενώ για την μπλε ομάδα μίλησε η Άλκηστις, που ήταν και αρχηγός, ο επικεφαλής της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να βάλει τα… μεγάλα μέσα, λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η πλειονότητα του πληρώματος στο αεροσκάφος της Aegean απαρτιζόταν από γυναίκες. Επέλεξε τον «Κρατς», ο οποίος με τις ατάκες του... έκαψε καρδιές εντός και εκτός αεροπλάνου.

Φανερά αμήχανος, και έχοντας κοκκινίσει ελαφρώς, ο «Κρατς» έκανε κομπλιμέντο στις αεροσυνοδούς, με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον αποκαλούν… σατανά.

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου να παρουσιάσω το μενού μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air» ανέφερε ο «Κρατς» και έγινε… χαμός στο Twitter.

Χρήστος | Η αμηχανία του μπροστά στις γυναικείες υπάρξεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ