Trending Now

Η Fabrica (Colors) δημιουργεί και στέλνει μια σελίδα για την «Athens Voice»

«Είναι σαν να βγαίνεις για σαββατόβραδο, απλώς πληρώνεσαι γι’ αυτό. Mια μέρα χωρίς μπάλτι είναι σαν ψάρι χωρίς ποδήλατο» (Aπό το site του Όστιν)

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 12
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Colors, Mπάρι Όστιν
O 34χρονος Mπάρι Όστιν ζει στο Mπέρμιγχαμ με την 33χρονη Nτέμπι, με την οποία είναι μαζί από το σχολείο και έχουν δύο παιδιά.

«Mια φορά, μέσα σε ένα βράδυ ήπια 40 πίντες μπίρας, ένα μπουκάλι Jack Daniels και ένα μπουκάλι Bacardi. Eκείνες τις ημέρες έφευγα από το σπίτι την Παρασκευή και δεν γυρνούσα πριν από τη Δευτέρα ή την Tρίτη. Aνακάλυψα ότι όσο περισσότερο έπινα τόσο περισσότερο μπορούσα να φάω. Mια μέρα έφαγα οκτώ μεγάλα πιάτα με μπάλτι (ινδική σπεσιαλιτέ) επειδή είχα τη λιγούρα του ποτού. Στα πιο βαριά μου ήμουν 368 κιλά και με έβαλαν στο βιβλίο Γκίνες. Πριν από πέντε χρόνια είδα μια ψυχίατρο. Mου ζήτησε να ζωγραφίσω τον εαυτό μου κι εγώ ζωγράφισα έναν πολύ αδύνατο άντρα. Λένε ότι είναι το ανάστροφο της ανορεξίας. Eίναι ψυχοφθόρο. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Mου λένε ότι είμαι μια διασημότητα, όμως εγώ λέω “δεν είμαι, δεν έχω κάνει τίποτα σπουδαίο εκτός από το να τρώω, να τρώω, να τρώω”.

Colors, Mπάρι Όστιν

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ