Trending Now

MasterChef: Πάρτι στο Twitter για τις... γκουρμεδιές στα κομάντα

Το φλερτ της Ασημίνας, το κράξιμο από τη Σπυριδούλα και οι ατάκες-φαρμάκι στο χθεσινό «Με Αρετή και Τόλμη» του μαγειρικού reality

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MasterChef
MasterChef

«Με αρετή και τόλμη» μαγείρεψαν οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 3 στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 3.

Η ομαδική εξωτερική δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για την Αεροπορία Στρατού. Οι πάγκοι και οι κουζίνες στήθηκαν μέσα στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας στα Μέγαρα -έδρα του Δευτέρου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού και οι παίκτες έτρεχαν να προλάβουν τον χρόνο, καθώς τα πεινασμένα στόματα ήταν πολλά. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας υπήρξαν και απρόοπτα. Ενώ αρχικά η δοκιμασία προέβλεπε την παρασκευή φαγητού για 50 στρατιωτικούς, ο αριθμός αυξήθηκε κατακόρυφα όταν έφθασαν... ουρανοκατέβατοι 30 αλεξιπτωτιστές.

Τα μέλη της Αεροπορίας απόλαυσαν τελικά το γεύμα τους, έκαναν τις παρατηρήσεις τους και στο τέλος κλήθηκαν να ρίξουν θετική ψήφο υπέρ της κόκκινης ή της μπλε ομάδας. Στα αξιοσημείωτα του επεισοδίου, η άφιξη των τριών κριτών με ελικόπτερο και η εμφάνιση των 12 παικτών α λά Μπρους Γουίλις και σία από την ταινία «Αρμαγεδδών».

Μια εξωτερική ομαδική δοκιμασία, διαφορετική στην ιστορία του MasterChef!

30 "απρόσκλητοι" αλεξιπτωτιστές αιφνιδιάζουν τους παίκτες του MasterChef!

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειψαν τα πειράγματα και οι... κακίες για την Ασημίνα. Η όμορφη διαγωνιζόμενη έκλεψε τις εντυπώσεις με την εξωτερική της εμφάνιση, την ώρα που η ατάκα της πως «οι άνδρες είναι το στοιχείο μου» έδωσε πάτημα στους συμπαίκτες της να την πειράξουν λίγο. Καυστική η απάντηση της Ιωάννας: «Η Ασημίνα δε νομίζω να ρίξει γκόμενο... Γιατί είμαι της άποψης ότι σκυλί που γαβγίζει δε δαγκώνει». 

Ιωάννα: "Η Ασημίνα δεν νομίζω να ρίξει γκόμενο"

Η ξανθιά διαγωνιζόμενη πρόλαβε να κάψει τα κρουτόν, με τη Σπυριδούλα να στάζει... φαρμάκι, δίνοντας τον τόνο για το ποια θα είναι (πάλι) υποψήφια σε περίπτωση που η κόκκινη ομάδα συγκεντρώσει μικρότερη βαθμολογία από την μπλε.

Τα καμένα ψωμάκια της Ασημίνας! Δείτε την αντίδραση της Σπυριδούλας.
 

Γλέντι στο Twitter

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, το οποίο έμοιαζε περισσότερο «Με Αρετή και Τόλμη» (σ.σ. εκπομπή του ελληνικού στρατού στην κρατική τηλεόραση), παρά με reality μαγειρικής.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ