Trending Now

«Μπαρούτι» στο MasterChef: Βγήκαν τα μαχαίρια στην κόκκινη ομάδα

Ένταση και νεύρα μετά την ήττα στην ομαδική δοκιμασία

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Χθες είχαμε τη δοκιμασία, ok; Υποτίθεται ήμουν αρχηγός. Σκ@τ@ στα μούτρα μου! Τώρα, τα 'χω πάρει και στο κρανίο... Ο Χαράλαμπος δεν έπρεπε οποιαδήποτε απορία είχε να με ρωτήσει;» αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη η Γιάννα.

Με τους «Κόκκινους» να χάνουν την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef, βγήκαν τα «μαχαίρια». Ένταση, άγριες κόντρες και πολλά νεύρα, με τη γνωστή σε όλους «Αμαλιάδα» να εξαπολύει τα πυρά της κατά του Χαράλαμπου και τον ίδιο να επιχειρεί να αντικρούσει τις κατηγορίες, παρουσιάζοντας τη δική του οπτική για το τι πήγε στραβά στην Ιχθυόσκαλα.

Στην τοποθέτησή του ο Χαράλαμπος υποστήριξε ότι η επιλογή του από τη Γιάννα δεν έγινε με μαγειρικά κριτήρια. Τόνισε, όμως, ότι δεν θεωρεί πως είναι αδύναμος μαγειρικά. Ο ισχυρισμός αυτός έβαλε... φωτιά στο στούντιο του MasterChef, με τη Γιάννα να περνά στην αντεπίθεση και να ξεκαθαρίζει πως «η επιλογή έγινε καθαρά μαγειρικά», συμπληρώνοντας ότι έγινε στο τέλος γιατί «ίσως δεν ταιριάζουν οι γεύσεις μας στην κουζίνα».

«Εγώ σε αυτό είμαι αντίθετος. Είναι καθαρά προσωπικά, έτσι το νιώθω και έτσι πιστεύω ότι είναι, άσχετα τι λέει η Γιάννα. Ήρθα στο MasterChef για να μάθω να μαγειρεύω κι όχι για να κάνω φιλίες. Πρέπει να υπερασπίζομαι τις θέσεις μας και να λέω τα πράγματα όπως τα νοιώθω» απάντησε στην «Αμαλιάδα», η οποία δεν σταματούσε να τον κοιτά φανερά ενοχλημένη.

«Ή θα του τραβήξεις κανένα κατακέφαλο ή θα τον γράψεις... μπιπ και θα δουλέψεις» είπε στην κάμερα η «Αμαλιάδα», σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Χαράλαμπου ότι στην κόκκινη ομάδα υπάρχουν μόνο δύο καλοί μάγειρες: Ο ίδιος και ο Σταμάτης.

Την ενόχλησή της για τον ισχυρισμό αυτό εξέφρασε και η Μαρία. «Τι λες ρε φίλε; Πας καλά; Όταν λες πως είσαι ο καλύτερος πρέπει να έχεις και τα τέτοια να το υποστηρίζεις» σχολίασε.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν οι κριτές ρώτησαν αν κάποιος παίκτης θα ήθελε να είναι στην άλλη ομάδα, ο μόνος που σήκωσε χέρι ήταν ο Χαράλαμπος, με τον Σταμάτη να ψιθυρίζει: «Δεν βάζεις μυαλό εσύ...».

Υποψήφια προς αποχώρηση η Κωνσταντίνα - «Σκέφτεται με το κάτω κεφάλι»

Η κατάσταση... ξέφυγε, όταν οι κριτές έκαναν την ανατροπή και κάλεσαν τη Γιάννα να ορίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η επιλογή της να βγάλει υποψήφια την Κωνσταντίνα, προκάλεσε την «έκρηξη» του Χαράλαμπου, ο οποίος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του, ρίχνοντας ευθύνες και στη Μαρία, με την τελευταία να λέει μπροστά στην κάμερα: «Βλέπω μονίμως τον Χαράλαμπο να κρέμεται πάνω από την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ να είμαι με έναν άνθρωπο που σκέφτεται με το κάτω κεφάλι».