Trending Now

MasterChef 3: Κοκκινομαλλούσα σουσουράδα σταμάτα να μιλάς (video)

Δεν άντεξε άλλο ο Κουτσόπουλος με τη Σπυριδούλα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Σπυριδούλα νομίζει ότι αξίζει να κερδίσει το MasterChef 3, ότι όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι απέναντί της και πως αξίζει μια θέση τουλάχιστον σε πολυεθνική. Για να μην μιλήσουμε για το νάζι και το τουμπάρισμα που θεωρεί ότι κάνει σε κριτές και… άλλους.

Αφού είδε στο επεισόδιο της Τετάρτης ότι ο κριτής της ομάδας της Λεωνίδας Κουτσόπουλος τόλμησε να μιλήσει και σε άλλους παίκτες εκτός από εκείνη άρχισε να του κάνει ναζο-παράπονα για να πάρει την αποστομωτική απάντηση από τον σεφ: «Κοκκινομαλλούσα σουσουράδα σταμάτα να μιλάς και μαγείρευε»!

Βέβαια, η Σπυριδούλα απτόητη, συνέχισε τα νάζια και τα τσαλίμια και στους εργαζόμενους στην Ιχθυόσκαλα όταν τους παρέδιδε το γεύμα τους, προκειμένου να ψηφίσουν την μπλε ομάδα. Αποτέλεσμα είναι κατά την ίδια ότι αξίζει τουλάχιστον μία θέση σε πολυεθνική εταιρεία.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, σε άλλο βίντεο αποκάλυψε τη στρατηγική της λέγοντας ότι βοήθησε όλους τους παίκτες στην ομάδα της, θεωρώντας ότι αυτοί στην περίπτωση που χάσουν τη δοκιμασία, να μην την ψηφίσουν για αποχώρηση.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα: