Trending Now

Το... τοστ της οργής έκανε άνω κάτω το Masterchef

Πάρτι στο Twitter με την απλότητα του πιάτου που παρουσίασε η Σπυριδούλα στους κριτές

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tost-masterchef.jpg

«Φωτιές» άναψε στο πλατό του MasterChef η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Το french toast με κρέμα παρμεζάνας και σύγκλινο, μαζί με σαλάτα, μπαλσάμικο και καπνιστό αλάτι, ήταν το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του διαγωνισμού.

Μόνο που η... απλότητα του πιάτου, όπου βασικό υλικό ήταν το ψωμί του τοστ, προκάλεσε την οργή των κριτών. «Δηλαδή, άμα σου άρεσαν τα σουβλάκια, θα μας έφερνες σουβλάκια;» ρώτησε φανερά ενοχλημένος ο Πάνος Ιωαννίδης, την ώρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος (σ.σ. ανήκει στην ομάδα του) δεν μπορούσε να πιστέψει το πιάτο που έφερε μπροστά τους η Σπυριδούλα για το τεστ δημιουργικότητας.

«Εγώ δεν έχω κάτι για το πιάτο... Το ύφος μας έχει να κάνει και σε ποιον απευθυνόμαστε. Από σένα περιμένουμε πολλά περισσότερα. Σε βλέπω σκυθρωπή, ξύνεσαι, σχολιάζεις. Φέρνεις εδώ ένα τοστ, 45 λεπτά, ένα τοστ!» ανέφερε.

«Το ξέρω ότι είναι απλό αλλά είναι κάτι που εμένα μου αρέσει να το τρώω σαν δεκατιανό» προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Σπυριδούλα.

MasterChef Greece 2019 (Επ. 15) - Αυστηρή κριτική σε Άλκηστιν και Σπυριδούλα!

Η απλότητα του πιάτου, σε συνδυασμό με διάφορες καταστάσεις (με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά που είχε η Άλκηστις) έκαναν τους κριτές να μιλήσουν για την ανάγκη οποιαδήποτε στρατηγική των διαγωνιζομένων να μη συνδέεται με τον τρόπο που μαγειρεύουν. Για να καταλήξει η αλληλουχία των γεγονότων στην... έκρηξη Κοντιζά και τους 9 προτεινόμενους για αποχώρηση.

Όπως ήταν φυσικό, τόσο το... τοστ της Σπυριδούλας όσο και η γενικότερη συμπεριφορά της στον διαγωνισμό δεν έμειναν χωρίς σχολιασμό στο Twitter.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ