Trending Now

Ένας κοντός κατηγορεί τον Φλεβάρη του Αρκά για «υψισμό» και γίνεται viral

«Δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό να περιπαίζεις έστω και έμμεσα τους άνδρες που είναι ΚΟΝΤΟΙ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
arkas
©FACEBOOK/ARKAS -The Original Page

Μία «καταγγελία» κατά του Αρκά και της επιλογής του να απεικονίσει σε σκίτσο του τον Φλεβάρη ως κοντό μήνα έγινε η αφορμή να γίνει viral η έννοια του «υψισμού».

Η ανάρτηση μάλιστα έγινε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα: «Το λάβαμε στο inbox. (Αν είναι τρολ είναι καλός, αν είναι αυθεντικός, είναι καλύτερος)

Φλεβαρης.Απεικονισμενος κοντος. Δεχεται υποτιμητικες διακρισεις για το υψος του, επειδη ειναι κοντος. Οι ψηλοτεροι απο αυτον μηνες τον κοροιδευουν.
Κανεις διακριση κατα των κοτνων ανδρων νομιζωντας πως αυτο ειναι κοινωνικα αποδεκτο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΥΨΙΣΜΟΣ λεγεται αυτο που κανεις. διακριση κατατων κοντων ανδρων. Θα κανες διακριση κατα των μαυρων? των ασιατων? των γυναικων? ΟΧΙ. Σε παρακαλω σταματα να κανεις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ για να εχεις εσοδα βαση διακρισεων-διαχωρσιμου.
Δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο να περιπαιζεις εστωκαι εμμεσα τους ανδρες που ειναι ΚΟΝΤΟΙ. Για να προκαλεις γελωτα. Ειναι διακριση. Οπου κοντος φλεβαρης βαλε μαυρο/εβραιοι φλεβαρη και αναλογισου ποσο διακριση θα προκαλουσες κατα των μαυρων και των εβραιων.
Ετσι και τωρα προκαλεις ,με τις απεικονισεις του με τον κοντο φλεβαρη. διακριση κατα των κοντων. Μπες στο wikipedia και διαβασε τι εστι heightismΔεν εχεις το δικαιωμα να δημιουργεις αρνητικα προτυπα για τους κοντους ανδρες και εντελως ''αθωα'' και περιπαικτικα να παρουσιαζεις τους κοντους ανδρες9μεσω του φλεβαρη) ως μεσα αποδοχης ειρωνιας και γελιου επειδη ειναι κοντοι
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΡΚΑ.
Οπως ο ρατσιστης κανει διακριση κατα των αλλων φυλων. ετσι και εσυ κανεις διακριση κατα των κοντων. Εισαι ΥΨΙΣΤΗΣ. Ντροπη σου...».

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ