Trending Now

Το χαμένο δαχτυλίδι αρραβώνων της Times Square: Το βρήκε η αστυνομία, αλλά το ζευγάρι εξαφανίστηκε (video)

Η απίστευτη ιστορία μίας πρότασης γάμου στη Νέα Υόρκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eee.jpg

Η πρόταση γάμου για ένα ζευγάρι στη Νέα Υόρκη πήρε απροσδόκητη τροπή. Όχι γιατί η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά γιατί το δαχτυλίδι βρέθηκε τελικά σε έναν υπόνομο.

Για καλή τους τύχη τελικά η Ντανιέλα Άντονι και ο Τζον Ντρέναν ξαναβρήκαν το πολύτιμο κόσμημα χάρη στην αστυνομία της Νέας Υόρκης.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», δήλωσε το ζευγάρι από το Πίτερσμπρο της Βρετανίας που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει τα 10 χρόνια σχέσης.

Μιλώντας στο BBC, ο Τζον Ντρέναν δήλωσε ότι κρατούσε το δαχτυλίδι στην τσέπη του επί δύο μέρες πριν τελικά βρει την κατάλληλη στιγμή να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του, στο Σέντραλ Παρκ. «Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Παντού υπήρχαν φθινοπωρινά φύλλα και όχι πολλοί άνθρωποι», εξήγησε.

Η σύντροφός του είπε αμέσως το «ναι» και αν και οι δύο γνώριζαν ότι το δαχτυλίδι ήταν μεγάλο για το δάχτυλό της ο Ντρέναν επέμενε να μην το βγάλει.

Μετά την πρόταση γάμου κατευθύνθηκαν προς την Times Square όπου το δαχτυλίδι «δραπέτευσε» από το δάχτυλο της Ντανιέλα. «Επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο. Βλέπω ακόμα μπροστά μου το δαχτυλίδι να αναπηδά μία φορά, δύο φορές και μετά να χάνεται», δήλωσε στο BBC ο Ντρέναν.

Αμέσως το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αφαίρεσαν τη σχάρα και άρχισαν να ψάχνουν επί δύο ολόκληρες ώρες με φακούς χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν το δαχτυλίδι.

Έφη Σαρρή - Μη μου πεις το ζωδιό σου | Efi Sarri - Mi mou pis to zodio sou (Official Music Video)

Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και να προσπαθήσει να απολαύσει το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Η Ντανιέλα μάλιστα ήταν τόσο απαρηγόρητη και δεν άφησαν τα ονόματά τους ή κάποιο άλλο στοιχείο επικοινωνίας στους αστυνομικούς.

Τελικά, επέστρεψαν στη Βρετανία την Κυριακή και ενώ σχεδίαζαν να πάνε σε κάποιο κοσμηματοπωλείο για να αγοράσουν άλλο δαχτυλίδι, λίγο μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο, φίλος τους τούς ενημέρωσε ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης τους αναζητούσε μέσω Twitter γιατί τελικά κατάφερε να βρει το δαχτυλίδι.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε όλους - ειδικά στο τμήμα Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και σε όλους όσοι μοιράστηκαν την ιστορία μας», ανέφερε το ζευγάρι το ζευγάρι στο BBC που δε λίγες μέρες αναμένεται να επανασυνδεθεί με το πολύτιμο κόσμημα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ